Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

14 Mart 2014 Cuma

ILLAMASQUA - Sleek - Velvet Blusher | Krem Allık

Merhaba  :)
Haftanın bu en güzel gününde bu sıralar yaşadığımız üzücü olaylar sebebiyle bozulan moralimiz yerine gelsin diye renkli ve güzel bir şeylerden bahsetmek istedim.

Illamasqua – Sleek – Allık




Alalı 5-6 ay oluyor ve elimdeki allık yığınından sıra gelmese de favorilerim arasına girmiş durumda.

Krem allıklara çok düşkünüm, her ne kadar cildim, özellikle T bölgem gün içerisinde çılgıncasına parlama yapsa da, yanaklarım kuru olduğundan krem allıklarla iyi anlaşıyoruz.
Bu allığı almadan önce Temptalia’nın sayfasından bakmıştım. Hangimiz bir ürün almadan önce oraya bakmıyoruz ki? :)

Bu allığın A+ aldığını gördüm, yapısını Chanel’in son zamanlarda sıkça ağzımın suları aka aka baktığım krem allıklara benzetmiş.




Tabi ki ben de kaçırmadım ve şansıma Gittigidiyor’da bir satıcıda denk geldim ve almış bulundum. Fiyatı çok da ucuz değildi ama rengi için şimdi iyi ki almışım diyorum :)

Renk tam baharlık, aslında mevsim ayrımı yapılmaksızın her mevsim kullanılabilir ama ben bu tarz coral, mercan,şeftali tonlarını en çok bahar ve yaz aylarına yakıştırıyorum.

Aşağıda renklerini görebilirsiniz, fotoğraflar güzel yansıttı rengini ;)



Rengi yukarıda tariflediğim gibi, şeftali-coral-mercan ama neon değil hafif dusty(!) bir görüntüsü var, yapısı ise kesinlikle vıcık vıcık yapış yapış değil, yedirmesi ve dağıtması oldukça kolay. Aynı Chanel krem allıklar gibi yapıları nerdeyse birebir.

Aşağıda elimdeki ve yüzümdeki duruşunu görebilirsiniz :)




Yukarıda makyajsız cildimin üzerindeki hali, ve değişik ışıklarda fondoten sonrasında cildimdeki duruşlarını görebilirsiniz :)

Yanaklarıma az bir miktar uygulayıp ister parmaklarımla ister stippling tarzı bir fırça ile kolayca dağıtıyorum, renk zor değil. Mesela ben de Chanel’in Presage krem allığı da var aman ilk bir kullandım, biraz fazla kaçırmışım yanaklarım havuç toplarına döndü, zarla zorla etkisini azalttım, dağıta dağıta…

Illamasqua Sleek’de böyle bir problem yok, havuç yanağa dönmüyorsunuz. 
Kalıcılığı ise mükemmel, akmıyor hiç ya da uçup gitmiyor. Sabah makyajımı işim dolayısıyla 6 da yapmaya başlıyorum aksam saat 19 gibi eve geldiğimde makyajımı çıkaracağım sırada aynaya bakıyorum ve sabah sürdüğüm gibi kalmış!
Illamasqua maalesef Türkiye’de satılmıyor. Denk getirebilirseniz Gittigidiyorda bulabilirsiniz. Chanel krem allıklar performasında, Chanel kadar pahalı olmayan,sevimli mi sevimli bu allıklara bir şans verin derim :)

Not: Şurada sizleri bekleyen bir Blog Satışı var hiç göz attınız mı? :)

Güzel, mutlu ve huzurlu günler dilerim herkese..
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Bende Peaked rengi var ve çok seviyorum - zaten Illamasqua muhteşem bir marka, daha sevmediğim bir ürünü olmadı ^__^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Gittigidiyorda benim bu Sleek'in diğer pembe versiyonu Peaked idi, o da vardı :) O da çok güzeldi :) Keşke Türkiye'ye de gelse...:/

      Sil
  2. çok güzel rengi çokta doğal durmuş 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, fazla sürmüşüm biraz, elimin ayarı olmadığı için :)

      Sil