Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

5 Mayıs 2016 Perşembe

theBalm | Mont Balm Far Paleti

Herkese günaydın!

Hazır Anneler Günü indirimi varken Gratis'lerde bulabileceğinizi düşündüğüm şık ve küçük bir far paletinden bahsetmek istiyorum!

the Balm - Mont Balm Far Paleti





Mont Balm far paletinin üzerinde yine diğer far paletlerinde olduğu gibi bir konsept var. Bu far paletinin konsepti de kış/kar :) İçindeki farların isimleri de zaten ünlü kayak merkezlerinden geliyor.



Palette 4 adet far bulunuyor. Renkleri şöyle açıklayabiliriz:) Tüm göz kapağında ve renk eşitlemede baz niyetine ya da tek başına rahatlıkla kullanılabilecek Cortina rengi, Yine göz kapağında tek başına kullanılabilecek sür-çık olarak tabir edebileceğimiz ışıltılı bir taupe/açık kahve rengi olan Whistler, dış köşelerde veya isteğe bağlı olarak tüm göz kapağında kullanılabilecek ve bence bu paletin yıldızı olan mürdüm/bordo Aspen rengi ve son olarak aşırı siyah olmayan ve hatta koyu gri olarak tanımlanabilecek Zermatt rengi.

Palette günlük kullanıma uygun iki renk olan Whistler ve Cortina var ki benim elim genelde bu ikisine gidiyor. Ancak gece makyajı da rahatlıkla Aspen ve Zermatt renkleriyle yapılabilir zira çok göz alıcı renkler :)

Aşağıda Aspen'in cayır cayır rengini görebilirsiniz.:) 


Kaplarında bu kadar baskın renkte durmalarına rağmen, fırçaya çok fazla ürün gelmiyor. Pigmentasyon açısından bir Lorac veya Lime Crime olamasalar ve malesef klasik the Balm farlarının tozutma özelliğine sahip olsalar da indirim de fiyatı çok uyguna geliyor. Bakmanızı tavsiye ederim! :)

Aşağıda kolumun içindeki duruşlarını görebilirsiniz. Yukarıdan aşağıya: Cortina, Whistler, Aspen, Zermatt.


Umarım bu Anneler Günü indirimlerinde Gratis stoklarını güncel tutuyordur. Zira yapılan indirimlerde aranan ürünler bulunamayınca o indirim birşeye benzemiyor malesef :/

Sonuç olarak, seyahatlerde, yanımda çok fazla ürün taşımak istemediğimde aklıma gelen bir palet bu :) Şık, kompakt ve uygun fiyatlı bir far paleti arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim!

Sevgiler
xoxo

6 yorum:

  1. Sırf Aspen için bu paleti almayı düşünüyordum, ama o tonlarda 3-4 farım olduğu için vazgeçmiştim. Gerçekten çok başarılı bir renk. Güle güle kullan tatlım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu tonlar çok cezbedici gerçekten :) Teşekkür ediyorum canım :)

      Sil
  2. Taşıma kolaylığı sebebiyle benim severek kullandığım bir palet.

    YanıtlaSil
  3. Bayıldığım bir palet bu ama nedense hep kışın kullanasım geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünküm hem konsepti kışlık hem de renkleri :) :*

      Sil