Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

14 Aralık 2015 Pazartesi

Lime Crime - Venus Far Paleti

Herkese merhaba :)
Pazartesi gününde göz alıcı bir far paletiyle karşınızdayım !

Lime Crime - Venus Far Paleti


Bu far paletini sevdiğim bir vlogger olan Duygu Özaslan'ın yaptığı makyajlardan birinde görüp, bayılmıştım. Esasen renkleri biraz iddialı ama pigmentasyonları müthiş gerçekten.

Hemen inceleyelim :)
Palette 8 adet far bulunuyor.

Üstteki farlar biraz daha günlük olarak kullanılabiletesi olan farlar. Özellikle Shell kaş altını aydınlatmada, Aura ise tüm göz kapağında rengi nötrlemede mükemmel.


Aşağıda paletteki ilk sıranın renklerini kolumun iç kısmında göstermeye çalıştım. Farların yapıları yumuşacık değil, ama çok sert de değil. Elinizi, parmağınızı bir kere dokundurduğunuz zaman inanılmaz bir renk geliyor. Pigmentasyon müthiş zaten aşağıda da görebilirsiniz :)


Creation isimli far, katlanma bölgesine uygulamaya müsait ve çok güzel gölge veren bir renk. Venus ise tek başına kullanılabilecek kadar güzel ve iddialı bir renk :)

Alt sıradaki renkler ise aşağıdakiler gibi!

Divine rengi her gün kullanabileceğiniz rahat bir renk, Rebirth ve Muse renkleri ise oldukça iddialı farlar. Icon ise kirpik dibine uygulamak için veya göze derinlik katmak için çok kullanışlı bir renk.

Aşağıda farların toplu olarak kolumun iç kısmındaki duruşlarını verdim. Gerçekten pigmentasyon mükemmel, tozutma yok, kalıcılık ise muhteşem. 

Aşağıda ise becerebildiğim kadar, Muse, Shell, Aura ve Creation renklerini kullanarak yaptığım göz makyajı bulunuyor.



Ben bu paleti çok severek ve içime sinerek satın aldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim ender far paletlerinden oldu benim için :)
Siz ne düşünüyorsunuz bu palet hakkında?
Renkler nasıl ama :)

Sevgiler
xoxo

10 yorum:

  1. Benim için fazla iddialı bir palet olsa da farların yapısına ba-yıl-dım! Keşke tüm farlar böyle net renk verseler, tozutmasalar, hayat bayram olsa :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar :) Geç cevabim için kusura bakma, ben de pigmentasyon karşısında şok oldum, çok severek kullanıyorum. Çok iddialı gibi dursa da aslında, mesela bugün işe giderken shell ve creation isimlileri birlikte kullandım. Shell tüm göz kapağına, köşelere Creation olacak şekilde, iyice de karıştırınca ortaya çok da ürkütücü bir görüntü çıkmadı :) Keşke bütün farlar böyle olsa :) Çok teşekkürler...

      Sil
  2. Yazdım mı hatırlamıyorum ama göz makyajı da gayet güzel olmuş bu arada, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tekrar, hele bir de adam gibi eyeliner/göz kalemi çekebilsem daha mutlu olacağım :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, lime crime'ın kendi internet sayfasından satın alabilirsiniz :)

      Sil
    2. Türkiye ye kozmetik olduğu için gönderirken gümrükte sıkıntı olmuyor mu bende almak istiyorum da cesaret edemedim

      Sil
    3. Geç cevabım için kusura bakmayın lütfen, her zaman için yurtdışından kozmetik satın almak bir risk. Ancak okuduğum bazı bloglarda lime crime internet sayfasından verdikleri siparişlerin ellerine ulaştığı yazıyordu. Bazı instagram hesabında da satışını gördüm bu ürünün, ama tabi biraz daha pahalıya geliyor. :/

      Sil
  4. bilgilendirme için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil