Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

10 Kasım 2014 Pazartesi

EMPTIES | EYLÜL - EKİM 2014 | BİTENLER - Kısa Yorumlar

Herkese Merhaba!

Yazmayalı tam 10 gün oldu ama bu 10 gün hele de geçtiğimiz Cuma günü benim için sonu mükemmel bir şekilde sonlanan kabus gibi bir gündü.

Çok mutluyum ki güzel bir şekilde atlattım. Şimdi gelelim, uzun süre önce fotoğraflarını çekip ama yazısını yazmaya fırsat bulamadığım geçtiğimiz iki ayın bitenlerine :)

1. Yazısını şurada yazdığım Estee Lauder Doublewear concealer. Ben elimde olduğu süre boyunca nadiren göz altlarıma kullansam da daha çok burun kenarları, çene alın ortası gibi bölgelere fondoten kullanmak istemediğim zamanlarda kullandım. ELCA'dan almıştım, oldukça da başarılı buldum kendisini. Bir daha alır mıyım? Elimdeki kapatıcılar bittiğinde neden olmasın :)

2. Maybelline Falsies - Black Drama Rimel. Uzun zamandır ilk defa akmayan ve simsiyah bir rimel bulmanın mutluluğunu yaşıyorum. Elimde iki adet HighEnd rimel var. Onları da deneyeceğim, onlar umduğum gibi olmazsa budan sonra hep Falsies Black Drama :) Uygun fiyatlı rimel arayanlara şiddetle öneririm.


3. Kiehls - Rosa Arctica Lightweight Cream - Sample ürün. Kullandığım süre boyunca (3-4 gün sabahları) cildimi güzel nemlendirdi, alerji yapmadı, kokusu tüm Kiehls ürünlerinde olduğu gibi bir acayip. Tabi bu acayipliğin sebebi doğal ürünler olması :)  Gündüz kremi olarak kullanabilirim ileride kendisini.

4. Milyonlarca YSL Youth Liberator Cream ve Serum. Elimde hala sample ürün var, sanırım bir tam boy ürün kadar bitirdim. Cream olanın yazı blogda var, gerçekten çok etkili bir krem, Serum versiyonu ise daha hafif. İkisini de çok sevdim ben, gece için alınabilecek ürünler.

5. Binlerce YSL Light Creator Cream ve Serum. Yine bunlardan da elimde tonla var, Bu serinin amacı lekeleri azaltmak, cilt tonu eşitliği sağlamak. Gerçekten çok severek kullanıyorum bu ürünleri cildim aydınlandı diyebilirim.

6. DDF Protective Eye Cream - güzeldi, bitti. İlerde alınabilir.

7. Chanel - Beaute Initiale Göz Kremi - Malesef beğenmediğim bir ürün oldu, benim ihtiyaçlarıma yönelik bir ürün değildi. Bir daha almam.

8. Clinique Repairwear Laser Focus - Göz Kremi. (Sample) Güzeldi, tam boyunu almayı düşünebilirim, ama şu an elimde çok sağlam 2 adet göz kremi var onları da yazacağım :)

9. Clinique Moisture Surge Nemlendirici. (Sample) Bana çok hitap eden bir ürün olmadı.

10. Lancome - Renergie Yeux Göz Kremi (Sample). Bunu da çok sevdim, Alınası :)



11. Nivea Makyaj Temizleme mendilleri - Bunlar yazdan kalma, tüm tatillere yanımda götürdüm, güzel, acil durumlar için ideal. Normalde çok kullanmıyorum ama tatillerde alınabilir.

12. Benri, Fresh n Soft, Watsons, Carrefour, İpek (Antibakteriyel Mendil, Islak Mendil, Makyaj temizleme pamukları, ve normal pamuklar)


13. Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyicisi. Klasik.

14. Bioderma - Sebium H2O, Çok sevdim ve hatta Sensibio H2O'dan daha bile çok sevdim diyebilirim :) Yazısı gelecek inşallah :)

15. Neutrogena - Visibly Clear - Pink Grapefruit Yüz Temizleme Jeli. Yine yazın satın aldığım, tüm gün yüzümdeki yüksek koruma faktörlü kimyasal güneş koruyuculardan arınmak için akşam vakitleri kullandığım, bu defa nedense yüzümü germeyen mis gibi greyfurt kokan bir ürün. :) Uygun fiyatlı, şu an sabahları yeni çıkan mandalina ve limon kokulu pore&shine temizleme jelini kullanıyorum, çok sevdim.


16. Gratis'ten annemin satın aldığım La Ligne Body Dusche & Kreme Seidenprotein & Kirschenblüte (Kiraz çiçekli -tohumlu-?!?) duş jeli, uygun fiyatlıydı, küçük seyahat şişelerine doldurup doldurup seyahatlerde yanıma aldım :)

17. Lush - American Cream. Yazısı şurada. Bitti, muhteşem kokuyordu, üzüldüm bitmesine :( Artık Türkiye'de satılmıyor.



18. Benri Aseton.

19. Essence - Oje Düzeltici Kalem - Bunlar bizim evde yedekli, bunlar olmadan oje süremiyorum. Tırnaklarım dar- ufak, ellerim titrek, gerisini siz düşünün :)

20. Sensodyne Pronamel Ağız Çalkalama Suyu - Çok sert olmayan günlük kullanılabilecek bir ağız çalkalama suyu. Tekrar alabilirim :)

21. The Body Shop - Absinthe Purifying Hand Gel: Arındırıcı, anti bakteriyel el dezenfektanı. Çok severek kullanıyorum. Dışarda bir yere oturduğumuzda yemekten önce, İstanbul'un pislik içindeki toplu taşımalarına binip bir yerleri tutup sonra inince direk elime boca ettiğim bir ürün. Kokusu olsuni temizlemesi olsun harika. Zaten ben bu serinin her birşeyine bayılıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

22. Cettua - Yağ Emen Mendil (İnce Kağıtlar ?!?!): Çntamın demirbaşı, özellikle alın, çene ve burun bölgeme gün içinde yapıştırıp çekiyorum. Makyajımdaki aşırı parlamayı alıyor. Fiyatı da çok uygun.


23. Viktor Rolf - Flowerbomb parfüm sample ı. Çok sevmedim, ama kullandım tabi :)


24. Yazısı şurada olan Bioderma Photoderm Bronz SPF 30. Çok çok sevdim. Çok çok beğendim. Her yaz alacağım ürünlerden.

25. Yine milyonlarca YSL Youth Liberator Krem ve Serum :)

26. Yine çok severek kullandığım Shiseido güneş losyonu. Sample. Yazısı şurada, önümüzdeki sene alınacak!

27. Rexona çanta boy deodorant. Zor durumlarda kurtarıcı, uygun fiyatlı ve çantada taşımalık! Sürekli aldığım bir ürün :)


Bu geçtiğimiz iki ay içerisinde çılgınlar gibi göz kremi bitirmişim, ama bunlar uzun zamandır elimde olan ürünlerdi. O yüzden birden bire hepsi aynı anda bitti. :)

Makyaj ürünü ise önümüzdeki aylarda sanırım biraz daha bitecek çünkü dibini gördüğüm çok ama çok ürün var :)

Umarım okurken sıkılmamışsınızdır. Siz neler bitirdiniz son zamanlarda?

Güzel bir hafta dilerim herkese! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder