Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

7 Mart 2016 Pazartesi

Burberry Beauty Lip Velvet | Pink Amber Ruj Incelemesi

Tekrar merhaba! :)

Burberry Beauty markasını ne kadar sevdiğimi her zaman söylemişimdir. Özellikle tekli farları, allıkları ve rujlarını çok kaliteli buluyor ve severek kullanıyorum. Elimde beş adet ruju vardı, ancak Cameo Pink şurada yazdığım sebeplerden dolayı aramızdan ayrıldı. Şimdi yine bir başka güzel bir renkten bahsedeceğim :)

Burberry - Lip Velvet - Pink Amber



 


Daha önceden bu rujlardan çok bahsettiğim için ambalajlarından fazla bahsetmek istemiyorum. Ancak yine de değinmeden geçmeyim. Mıknatıslı, şık, ağır ve üzerinde klasik Burberry deseninin olduğu kaplara sahip bu rujlar :)


Rujun açıldıktan sonraki ömrü 18 ay olarak belirtilmiş. Gramajları ise 3.5 gr.

Pink Amber sıcak tonlu, pembe/gül kurusu rengin olarak tariflenebilir. Aslında tam olarak rengi aşağıda görüldüğü gibi :) Rujların üzerindeki Burberry desenine ise bayıldığımı söylememe gerek yok sanırım :)



Aşağıda elimin üzerindeki duruşunu görebilirsiniz :)


Bu rujların özellikle Lip Velvet serisinin kalıcılıkları oldukça iyi. Lip Velvet serisi adı üzerinde mat/kadife, Lip Mist serisi ise daha saydam yapıda ve kalıcılıkları az, nemlendirmeleri fazla olan rujlar. Lip Velvet serisinin genel olarak bir güzel yanı da asla dudaklar kurutmaması. 

Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz. :) Eğer Burberry'den tek bir ruj alma hakkı tanırsanız kendinize alacağınız ruj bence ya bu ya da şurada yazdığım Redwood rengi olmalı :)



Gerçekten çok güzel bir renge sahip! Ben zamanında bu ruju 67 TL'ye almıştım. Teey tey :) Şimdi zamlar sonrası 95 TL olmuş sanırım. 

Diğer Burberry Beauty ruj yazılarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz :)



Genel olarak Burberry Beauty makyaj ürünlerini çok severek kullanıyorum ben, sizin favoriniz var mı bu markadan? Kullandığınız, tavsiye ettiğiniz ürünler varsa yorum olarak bırakırsanız sevinirim :)

Herkese çok güzel bir hafta dilerim!

Sevgiler
xoxo

2 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  2. Burberry rujların yapılarına bayılıyorum... pembeleri kullanamasam da çok fazla sana çok yakıştırdım :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil