Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

15 Şubat 2013 Cuma

CHANEL COCO SHINE - MONTE CARLO RUJ # 62

Merhaba :)

Aslında hiç de kırmızı - açık kırmızı - mercan rengi rujlara alışık değildim, gider gider pembe-nude-doğal tonlarda ruj alırdım, artık ciddi ciddi kırmızılara döndüm :) Bu yazının kahramı ise benim bu geçiş dönemimde rahatlıkla kullandığım bir kırmızı-mercan tonlu bir ruj! Chanel Rouge Coco Shine - Monte Carlo :)



Rengi aşağıda gördüğünüz gibi, çok canlı aslında tam baharlık, yaz aylarına uygun cıvıl cıvıl bir renk. Bu serinin kalıcığı için süper diyemeyeceğim. Ama bir lip balm gibi de değil tabi, pigmentasyonu gayet güzel ancak gün içerisinde birkaç kez tazelemeniz gerekebilir. Benim için kalıcılık çok problem değil zaten seviyorum ruj sürmeyi :)




Bu rujdan, eğer ki kalıcılık değil sağlıklı, canlı ve cıvıl cıvıl bir görünüm isterseniz çok memnun kalırsınız. Kalıcılık açısından ise Chanel Rouge Coco serisi gayet güzel kalıcılıkta :)

Coco Shine'ların en önemli özellikleri, nemlendirme ve parlaklık verme olduğundan bu işleri hakkıyla yerine getiriyorlar. Dudakları asla kurutmuyor, bu kadar nemlendirdiği için de çok da kalıcı olamıyor tabi ki :)

Kolumun iç kısmındaki ve dudaklarımdaki görüntüsü ise aşağıdaki gibi: (Tüm fotoğraflar gün ışığında çekilmiştir :))

Aşağıdaki ilk fotoğraf güneşin olmadığı bir gündüz vakti, iç ortamda çekilmiştir:


Aşağıdaki fotoğraflar ise güneşli bir havada iç ortamda çekilmiş fotoğraflardır :)






Chanel Coco Shine rujların fiyatı 90-110 TL arasında olup, en mantıklısı bence yurt dışından gelirken bir eşe dosta aldırılması yolu ile edinilmesidir :)

Umarım beğenmişsinizdir... Görüşmek üzere :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder