Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

7 Ocak 2015 Çarşamba

Burberry Beauty Light Glow Allık 'Peony'

Merhaba J
İstanbul’da kar yağısı devam ediyor… Okullar tatil ama biz özel sektör köleleri iş yerindeyiz tabi ki J Bugün çok severek kullandığım soğuk alt tonlu, uçuk pembe bir allıktan bahsedeceğim.

Burberry Beauty – Light Glow – Peony

Alalı aslında çok uzun bir zaman oluyor. Ama yazısını yazmak için şimdi vakit buldum! Burberry Beauty markasına ait farların yapıları ne kadar güzelse allıklarının yapıları da bir o kadar güzel. Bu allık için de söyleyebileceğim gerçekten yumuşacık bir dokusu olduğudur. Bu yumuşak ve ipeksi dokudan yine bu allığın başka bir güzel rengi "Coral Pink" den şurada bahsetmiştim.






Ürün klasik Burberry desenine sahip kadife bir kese içerisinde geliyor. Bu kadife kese bir süre sonra gerçi toz içinde kalıyor ama sorun değil ben dış kutularını da atmıyorum :)
Ürün ambalajı oldukça ağır ve kaliteli, mıknatıslı bir kapağı var, içindeki fırça ise gerçekten allık tazelemek istediğinizde işinize oldukça yarayacak cinsten açılı bir fırça.







Renk, dediğim gibi uçuk pembe, buğday ve daha koyu tenlerde gözükmeyecektir. Ama bu soğuk alt tonlu, uçuk bebek pembesi gerçekten yanakta çok asil duruyor. Pigmentasyonu güzel ama dediğim gibi renk çok açık bir renk, dolayısıyla yabancı bloggerların deyimiyle “buildable” yani yapıladırılabilir. Fazlalığını arttırmanız sizin elinizde yani. Çok da fazla sürülürse tebeşirimsi durma ihtimali var.

Aşağıda kolumun içinde Peony’nin rengini görebilirsiniz, son fotoğrafta da yanağımdaki duruşu bulunuyor.


Ben bu rengi en çok koyu göz makyajı yaptığım zaman ve koyu pembe-mürdüm-plum(?!) renkli rujlar sürdüğüm zaman kullanıyorum. No makeup makeup görüntüsü için olsun, koyu pembe rujları dengelemek için olsun, çok severek kullanıyorum.



Highend bir allık istiyorsanız, Burberry allıklara bir bakmanızı tavsiye ederim. Bu ürünü ben Boyner Online’de enteresan bir şekilde zamanında %15 indirimde iken yakalamıştım. Fiyatı 89 TL idi. Burberry ürünleri sadece İstinye Park Boyner’de satılıyor maalesef, bir ara dediğim gibi online satışı da mevcuttu ki İstanbul’da yaşamayanlar için iyi bir alternatifti.  Neden online satışı kaldırdıklarını anlayamıyorum.

Sonuç olarak en sevdiğim ilk 5 allık kategorisinde bulunan, severek kullandığım, kaliteli, ve fiyat performans açısından oldukça iyi olduğunu düşündüğüm bir allıktır. Açık tenlilere özellikle tavsiye ederim.


Sevgiler…

2 yorum:

  1. Rengi çok kibar durmuş, daha önce Burberry allıklara hiç bakmamıştım. Sadece İstinye Park 'ta olması kötüymüş :/ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok severek kullanıyorum. Ara ara Boyner'in sayfasını kontrol edin bazen ürün koyabiliyorlar, nadiren de olsa :)

      Sil