Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Lancome | Hypnose Drama Maskara

Günaydın :)

Blog yazılarım arasında en az rastlayacağınız makyaj malzemesidir rimel. Çünkü açıkçası renkli değil ya, anca siyah veya kahve. O yüzden pek tercih etmiyordum, hem fotoğraflaması zor. Bi de nesini çekeyim kıllı kıllı fırça falan hiç cazip gelmiyordu :)

Neyse, ancak bence tüm zamanların en iyi ilk üç maskarası arasına girebilecek ve benim kullandıklarım arasında en severek kullandığım olan 

Lancome - Hypnose Drama 
bu yazımızın konusu olacak :)

Lancome, kült makyaj ürünlerine sahip bir marka. O kült makyaj ürünlerinden birisi de işte bu maskara. Bu seride  Hypnose ve Hypnose Drama, Hypnose Doll Eyes, Hypnose Volume a Porter gibi çeşitler var. Volume a Porter dışında hepsini denedim. Denediklerim içinde ennn severek kullandığım ise bu yazının konusu olan Hypnose Drama oldu! :)


Hypnose Drama, siyah renkte 6.5 ml gramajlı klasik Lancome kabında (Siyah ve altın renkli gül logosuna sahip) bir rimel. Açıkçası fıçası kıl fırça mı plastik fırça mı anlayamıyorum ve de genelde bakmıyorum ben. Ama fotoğrafa şimdi baktığımda sanırım plastik fırçaya sahip.

Düzeltme: Sevgili Başakcığım söyledi: kıl fırçaymış bu maskara :) Ehehe işte benim maskara bilgim :-D

Kıvrımlı bir fırçası var ve ilk açıldığında her rimel gibi biraz ıslak yapıya sahip. Kirpikleri tek tek ayırmıyor bence ancak eğer ki kirpik dibinize fırçayı dayayıp döndürerek kirpiklerini tararsanız kirpik köklerine yakın yerd eçok güzel bir hacim veriyor! İsmi üzerinde dramatik bakışlara sahip oluyorsunuz. Ben genelde uzatmasından ziyade daha hacimli daha gür durmasını seviyorum kirpiklerimin. O kirpik diplerindeki yoğunluğu da seviyorum :)


Aşağıda yakın çekim fırçayı görebilirsiniz :) Bu fırça plastiktir heralde değil mi?:)

Düzeltme: Değilmiş... Kıl fırçaymış ehehhe :P (Başakcığım tekrar teşekkürler :*)

Aşağıda ise bir öncesi sonrası fotoğrafı koydum. Maskaranın etkisi hakkında bir fikriniz olması açısından. Ben alt kirğiklerime maskara sürmüyorum. Biraz uzunca olduklarından palyaçoya dönüşüyorum. Neyse üst kirpiklerdeki bu yoğun görüntü benim çok hoşuma gidiyor. Belki bazılarınız gündüz için ağır bulabilir ama ben böyle seviyorum gündüz/gece farketmiyor :-D

Kaşlarımı ise lütfen görmezden geliniz :)

Fiyatı sanırım 100 TL civarı olabilir bu rimelin. Ama genelde bu arkadaş setlerle satılıyor, bifacil göz makyaj temizleyici ve effacernes kapatıcıyla birlikte o şekilde satın alınırsa daha avantajlı olur düşüncesindeyim. Elimdeki rimel stoğu (7 adet :-D) bittiğinde düşünmeden alacağım rimeldir kendisi. (Bir de Chanel le Volume de Chanel var onu da yazacağım :)))

Sizin favori rimelleriniz hangileri?
Bu maskarayı kullandınız mı? Kullandıysanız sevdiniz mi :)

Yorumlarınızı bekliyor hepinizi öpüyorum! :)

Sevgiler
xoxo

5 yorum:

  1. Ben sanırım Lancome'un tüm rimellerini seviyorum ve a Porter dışında, senin gibi Hypnose çeşitlerinin hepsini kullandım, hepsini de ayrı sevdim! Şu aralar daha drugstore markalara yönelsem de, rimel dedin mi Lancome derim! Ay bir de, hig end rimeller arasında benim aşırı sevdiğim Armani Eyes to Kill var, o da çook başarılı. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lancome candır Başakcım gerçekten, Armani Eyes to Kill waterproof denemiştim pek sevemedim onu ben :/ Belki waterproof olmayanını sevebilirim. Bu arada Chanel le Volume de Chanel'i de öneririm çok memnun kalırsın :)

      Sil
    2. Ya Chanel'i herkesler pek övüyor; bir duty-free seferinde denk getireceğim artık, çok merak ettim! Sevgiler :)

      Sil
  2. Ay bu arada, o fırça kıl fırça diye geçiyor :) Plastik fırça mesela Maybelline Rocket, Lash Sensational falan, onların fırçasına deniyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheuheu işte 4 yıldır kozmetik yazıları yazan bloggerın hazin sonu :) Teşekkürler uyarı için düzelteyim hemen ehuehueh

      Sil