Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

22 Eylül 2013 Pazar

AĞUSTOS BİTENLER

Merhaba! J
Biliyorum, Eylül ayının sonu geliyor. Ben tembellikten ve yoğunluktan fırsat bulup ancak Ağustos ayının bitenlerinden bahsedebiliyorum. Ağustos ayının yaz ayı olmasından mütevellit biten hiç makyaj ürünüm yok L Hep cilt/saç bakım ürünleri…
Bakalım neler bitmiş??


1.       NUDE Şampuan – Normal Saçlar için, yazısı şurada.
2.       Rexona Shower Clean Deodorant
3.       Sivex Losyon. Bütün yaz omuzlarıma ve sırtıma akşamları sürdüğüm, sıcak bölgelerde sırtımda ve kollarımda çıkan “tropikal akne” belasına engel olan güzel/yararlı bir losyon.
4.       Diadermine Çift Fazlı göz makyaj temizleyicisi. (Bir klasik J)
5.       L’occitane kakao/shea butter el kremi. L’occitane’ın el kremleri gerçekten çok güzel yumuşlatıyor elleri bu boyları da çantaya çok uygun! (30 ml)


6.       Down Under Naturals – Saç Kremi – Deneme boyu (Seyahat boyu). Çok güzel bir kokusu var, elimdeki saç ürünleri bitince bu seriye yönelebilirim.


7.       Otacı aromaterapi duş jeli (Seyahat boyu). Bu tarz ürünler 3-5 günlüğüne gideceğiniz seyahatlerde kurtarıcınız oluyor.
8.       Lush American Cream Saç Kremi. Bunu da Lush’tan rub rub vücut peelingi aldığım zaman sample olarak istemiştim. Kokusu çok güzel, işe yarıyor. Doğal. Bunun da tam boyunu alacağım.
9.       Signal White Now beyazlatıcı etkili seyahat boy diş macunu.


10.   Bepanthen krem J Sivilce izi üzerine, yanık izi üzerine, her yere elimin altında bulundurduğum güzel kremim J

11.   Palmolive Aroma Therapy Anti-Stress Duş Jeli. Sadece kokusu için bile alınır. Çok seviyorum gerçekten.
12.   Bioderma Sensibio H2O – 250 ml yüz temizleme suyu J. Bu da sürekli bitenler listesinde görmeye alıştığımız ürünlerden biri. Yüz ve makyaj temizliğimin olmazsa olmazı…
Ağustos ayında bitirdiğim ürünler bunlar!.. Genelde hep kullandığım ve olmazsa olmaz dediğim ürünlerin yanı sıra yeni denediğim ve tam boylarını almak istediğim ürünler de oldu.
Bakalım Eylül ayında neler bitecek? J
Herkese güzel bir Pazar günü dilerim! J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder