Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

22 Eylül 2013 Pazar

L'OREAL GLAM SHINE BALMY GLOSS - 909 MAD FOR POMEGRANATE

Günün 2. Yazısından herkese merhaba J
Loreal’in son çıkardığı Clinique Chubby Stick tarzı balm glosslardan haberiniz vardır J Bende çıktığı zaman iki rengini beğenip sepetime atmıştım. Bunlardan biri şimdi size anlatacağım 909 numaralı Mad for Pomegranate rengi.



Bu seri kullandığım kadarıyla, gerçekten çok güzel nemlendiriyor, kalıcılığı balm-gloss için gerçekten iyi sayılabilecek derecede. Ancak bütün bloggerların genelde şikayet ettiği konuda ben de şikayet edeceğim. Maalesef biraz fazla simli. Sadece elimdeki diğer rengi olan 912 numaralı Sin for Peach renginde sim bulunmuyor. Ve gerçekten hergün kullanılabilecek harikulade bir renk.
Gelelim şu anki rengimize, güçlü, göz alıcı, bir Nar-Pembe rengi bu. Kat kat sürerseniz, iyice kırmızıya doğru çalıp göz alıcı bir hale geliyor ki ben böyle kullanamıyorum. Ben 1 ya da 2 kat dudağıma pıt pıt yaparak kulanıyorum. Ve verdiği hafif çileğimsi rengi çok seviyorum J
Aşağıda elimdeki ve dudağımdaki duruşlarını görebilirsiniz.

Elimdeki duruşu 

Dudaklarımdaki görünüşü




Bu tarz bir ürün arıyorsanız ve Clinique Chubby Sticklerini çok pahalı buluyorsanız, bunlardan edinmenizi tavsiye ederim. Fiyatları 29-30 TL civarı ancak zaman zaman Gratis ve Watsons’ın yapmış olduğu güzel indirimlerle daha da ucuza alınabilir. Şayet sim fobiniz yoksa, rahatsız olmuyorsanız renk skalası oldukça güzel renkler barındırmakta!
Sevgiler!! J

1 yorum:

  1. Canım ben daha bıkac gun once bu urunu aldım denemek amaclı bloglarda okudukdan sonra. simdi tesadufu sende denk geldım. Simli yapıdakı hıc bır ruju bende sevmıyorum malesef. Senı blogumdakı cekılıse beklerım sevgiler. :)

    YanıtlaSil