Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

28 Ocak 2014 Salı

Chanel - Taboo Oje

Merhaba!

Bedensel ve ruhsal yorgunluklarım sebebiyle çok fazla ara verdiğim bloguma geri dönmeyi planlıyorum! Her gün için bir yazı yazsam ne kadar da güzel olacak aslında :)

Bugün çok ama çok güzel bir ojeden bahsetmek istiyorum sizlere... Çok aramıştım bu ojeyi en sonunda da buldum ve aşık oldum! :)

Chanel - Taboo Oje 

İçerisinde inanılmaz güzel ışıltıları var ama öyle büyük büyük parça parça değil, ojenin kendi yapısından, daha minik ama gerek güneş ışığında, gerek yapay ışık altında inanılmaz güzel yansımaları olan çok çok güzel bir oje. 

Karanlık bir gecede gökyüzüne baktığım zaman ben yıldızları mavimtrak görürüm mesela onlarına yanına kırmızı kırmızı minik yıldızlar ekleyin, işte o kopkoyu gökyüzü ve içerisindeki mavi-kırmızı yıldızlar bu şişenin içindeki ojede mevcut :) Nasıl anlattıysam artık :)

Ben işyerinde de kullandım çünkü çok cayır cayır simli bir oje gibi durmuyor, ancak farklı açılarda farklı ışıklarda belirginleşiyor ışıltılar.

Aşağıdaki fotoğrafta rengi tam çıkmış, içerisindeki ışıltılara dikkatinizi çekmek isterim :)



Aşağıdaki fotoğraflarda ise tırnaklarımdaki 5. günü var, ve inanılmaz kısım burada başlıyor, zerre soyulma, bozulma, kopma, tip wear hiçbirşey yok ben silmesem hala taş gibi duracaktı :)

Sürümü çok basit, yapısı ne çok cakışkan ne çok viskoz, fırçası ince ki ben bu şekilde seviyorum çünkü tırnaklarım dar-ufak bütün etlerim oje oluyor, sinir oluyorum. Ama chanel ojelerin fırçalarını da renklerini de seviyorum.

Taboo ise artık ojelerim içerisinde apayrı bir yere sahip.





Kısacası, şiddetle tavsiye ederim, hem yukarıda görmüş olduğunuz ışıltıları için hem ucuz bir görüntüye sahip olmadığı için hem de yapısı sebebiyle kaçırılmayacak bir oje olduğunu düşünüyorum.

Chanel ojelerin fiyatları 65-71 TL arasında değişiyor, Sevillerde ve Sephora'larda bulabilirsiniz :)


Güzel bir Salı akşamı dilerim herkese :)

xoxo

Görsel: Google

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder