Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

20 Mayıs 2014 Salı

EMPTIES | MART - NİSAN 2014 | BİTENLER - Kısa Yorumlar

Mayıs'ın 20'si geldi. Benim de ancak Mart ve Nisan aylarında neleri bitirdiğimi yazma isteğim geldi.
Geçtiğimiz iki ayda oldukça fazla ürün bitirdim ve israf etmedim bu yüzden çok mutluyum. Sadece 1 tane çöpe giden bir ürün göreceksiniz bu ay :-)

Hemen başlayalım:


1. Tresan Isırgan otlu Şampuan -  Tamam, organik, bitkisel, zararlı, kimyevi içeriği yok/az ama benim saçlarımı öyle bir karıştırdı ki, her duş/banyo sonrası açana kadar saçlarımı canım çıktı, düğüm düğüm. Saç dökülmesini şıp diye kesti, kokusu güzel, gıcır gıcır temizliyor saçı ama malesef deli gibi saçımı dolaştırıp, düğüm düğüm yaptığı için bir daha almayacağım. Bunu kullanırken kazandığım organik/bitkisel içerikli artıyı, düğüm düğüm olmuş saçımı açarken kullandığım fıs fıs saç kremleri serumlarıyla eksiye çevirdim nerdeyse.. Neyse bitti, bir daha almayacağım.


2. Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici - Elimde 3 adet daha yedek var  öyle söyleyim, çok seviyorum :)
3. John Frieda - Full Repair - Onarıcı Saç Maskesi - Bunun fotoğraflarını çekmiştim, ama yazısını yazamadım. Fırsat olmadı, memnun kaldım, güzel bir üründü, yumuşacık yapıyor saçı bir daha alır mıyım, elimdeki maskeler/kremler bitene kadar almayı düşünmüyorum.
4. Karl Lagerfeld - Parfüm Testerlar - Harika bir kokuydu, çok beğendim, elimdeki parfümler bittiğinde alabilirim.
5. NARS Lipgloss - Turkish Delight - İşte bu bitenler yazısının tek bitmeden çöpe giden ürünü. Kullanamadım, hangi akla hizmet aldığımı da bilmiyorum, rengini beğenemedim. Kullanmayınca dolapta bekledi bekledi, nihayetinde kokusu değişti iğrenç bir plastik kokusuna dönüştü ben de attım. :( Artık lipgloss almıyorum zaten hiç.
6. Sebamed - Baume Deo roll-on - Tertemiz, aluminyum,alkol paraben içermeyen, mükemmel temiz içerikli bir deo roll-on. Kokusuna bayıldım. Fransa'dan elimdeki deodorant aniden bitiverdiğinde (!?!) bir eczaneye girip almıştım. Gidip aynısını Watsons'dan buldum, tekrar aldım. Temiz içerikli, güzel kokulu deo roll-on arayanlara şiddetle tavsiye ederim.
7. Rexona - Cotton - Mini/Çanta Boy - Deodorant - Bu hep çantamda taşıdığım bir üründü, ne olur ne olmaz diye, gerçekten ara ara çok da lazım oldu, kullandım bitti, kokusu hoş, zor zamanlarda kurtarıcı oluyor, tavsiye ederim.
8. Dior - Hydra Life Renkli Nemlendirici - Yazısı şurada, inanılmaz bereketliydi, güzel kaliteli bir üründü, renk seçeneğinin kısıtlı olması ve en açık rengin bile bana biraz koyu gelmesi sebebiyle bir daha alacağımı sanmıyorum.
9. Parmex Aseton - Seviyorum bu ürünü, güzel kokuyor, oje çıkarmada oldukça başarılı, annemle beraber içer gibi kullanıyoruz :P
10. Johnson's Baby Bedtime Shower Gel - Duş Jeli - Bunu yazın Alanya'da Migros'ta görünce aman uyumama yardımcı olur, sakinleştirir şeklinde almıştım, güzel kokusu dışında hiçbir etkisini görmedim ben açıkçası. Belki sadece bebekleri etkiliyordur. Nihayetinde kazık kadarım. :P Bir daha almayı düşünmüyorum.
11. Watsons Kare Pamuklar - Çok severek kullanıyorum, 150 adet küçük kare pamuklar. Şu an yenisini kullanıyorum bile. Benri bulursam, onu da alıyorum, hangisine denk gelirsem ;)


12. L'occitane - Angelica - Melek otu Arındırıcı Jel/Peeling - Yazısı şurada, güzel bir peeling idi, ancak fiyatından ötürü bir daha almayı düşünmüyorum, belki kendimi şımartmak istersem bir ara alabilirim.
13. Bobbi Brown - Hydrating Eye Cream  -Yazısı şurada, Sanırım bitirdiğim 3. kavanozdu bu, sabahları makyaj altına uyguladım hep, tam 6 ayda bitirdiğim ender göz kremlerinden, inanılmaz nem veriyor ancak ben biraz da çizgi bakımı istediğim için şu an DDF ile devam ediyorum, onu da bloga yazacağım!
14. Nivea Siyah Nokta Bantları - Sevmiyorum aslında, çok acıtıyor canımı ve bence işe de yaramıyor. Niye aldığımı ben de bilmiyorum. Bir adet kullanmışım, marifetmiş gibi de koymuşum buraya. Neyse. Sevmiyorum.
15. Bioderma - Crealine - H20 - Makyaj Temizleme Suyu - Bunu da Fransa'dan çok ucuz olduğu için alığ yedeklemiştim, bitti 2side, çok acıklı. Yurtdışında Crealine, ülkemizde Sensibio diye geçiyor, aynılar aslında ;) Severk kullanıyorum, blogda Sensibio'nun yazısı var. Şuradaymış.


16. Chanel - Mat Lumiere - Fondoten - 30 Cendre - Bitti, bayılarak kullandım. Yazısı için tıktık. Elimdeki fondoten stoğunu eritene kadar herhangi bir fondoten almayı düşünmüyorum. Ama çok çok severek kullandım, bitti, karma/yağlı ciltilere ve parlama sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.
17. Loreal - Volume Million - Extra Black Rimel - Bitti-bitmedi arası, attım kendisini, hafif de kurumuştu, ama kabı beni deli etti, o gördüğünüz altın yazısı renkler sürekli soyuldu her sürüşümde elime bulaştı. Rimelin kendisi güzel gerçekten, ekstra siyah ve dolgunluk veriyor ancak ben akmayan bir rimel arayışındaydım ve kendisi gene de akma ve göz altına dökülme gibi problemler çıkardı bana. Şu an için Maybelline Falsies Black Drama kullanıyorum, şahane. Göz altıma dökülme yapmayan akmayan tek rimelim bu oldu. Yazısı gelecek inşallah :-)
18. L'occitane'dan bir krem allık - Peony Yazısını yazmadım sanırım ama çok da beğenmedim, baya kullandım, diplerini gördüm, sağdaki aydınlatıcı renk artık taşlaştı ben de atmaya karar verdim. Loccitane'dan ancak cilt bakım ürünleri alınır sanırım, makyaj ürünlerine pek ısınamadım. 


19. Neutrogena - Böğürtlenli Vücut Kremi - Bu yeni çıkanından, deneme boy, kullandım, kokusu güzeldi ama almayı düşünmüyorum şu an. Ölüp bitmedim.
20. Lady Gaga - Fame ve Karl Lagerfeld - Parfüm Testerlar - Karl Lagerfel gerçekten çok iyi ama Lady Gaga biraz fazla şekerli geldi hafif bir içimi baydı, Lady Gaga'yı almayı düşünmüyorum.
21. The Body Shop - Çilekli Body Butter - Bu bitirdiğim 2. veya 3. kavanoz mu 4 mü hatırlamıyorum. Artık vazgeçtim çünkü kış bile olsa bacaklarımda bıraktığı yapış yapış his beni sinir ediyor, pijamalarım/pantolonlarım resmen bacaklarıma yapışıyordu. Gene de süper nemlendiriyor diye almaya devam ediyordum, artık bıraktım. Ben çok hızlı emilen ve çok iyi nemlendiren kremler arıyorum. Yani hem pencere kenarı olsun hem de bayan yanı :P Neyse almayacağım bir daha. Yazısı şuradaymış.

Yukarıdaki fotoğrafa Tresan şampuan bir daha girmiş, sanırım ilk fotoğrafta onu yalnız fotoğraflamamın sebebi onun yazısını yazmayı düşündüğümden olsa gerek. Yazazağım güzel şampuan ama...aması var. Neyse...

Bir bitenler yazımızın daha sonuna geldik, umarım okurken sıkılmamışsınızdır, umarım biraz olsun kafalarımız dağılmıştır.

Herkese güzel bir Salı akşamı diliyorum.

2 yorum:

  1. Ne çok şey bitirmişsiin maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitti gerçekten çok sevindim ben de :)) Gerçi 2 aylık ürünler ;) Görüşmek üzere...

      Sil