Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

8 Ocak 2016 Cuma

Chanel І Rose Fusion - Oje

 Herkese merhaba :)

Günün Cuma olmasından mütevellit şahsımda hafif bir gevşeklik söz konusu, bu sebepten haydi dedim bir yazı yazayım bloga :) O yazı da mükemmel bir oje olsun mu? Olsun...

Chanel - Rose Fusion (757)


Rose Fusion, Chanel'in yılbaşı koleksiyonuyla gelen sınırlı üretim bir oje. Sanırım hala satışı devam ediyor. Rengi içerisinde mor alt tonlar barındıran bir boz gri-kahve diyebilirim. O kadar güzel ve enteresan yansımaları var ki. Ve farklı ışıklarda (güneş ışığı, beyaz ışık, yapay ışık, gün ışığı) farklı yansımalı, şişesinde olduğundan farklı renkler elde ediliyor.

Mesela aşağıda hafif kapalı bir havada pencere kenarında çektiğim bir fotoğraf var. Bu ışıkta rengi yazısını şurada yazdığım Sweet Star isimli ojesine benziyor! Hatta ilk sürdüğümde yaa neden almışım ki zaten Sweet Star'ın aynısı demiştim, ama farklı ışıklarda farklı yansımaları ortaya çıkınca sustum :P



Yine aşağıda farklı bir ışık açısıyla çekilmiş fotoğraf bulunuyor. Bu arada ojelerim bu fotoğraflarda 4 günlük! Ve sadece "tip wear" dediğimiz hafifçe uçlardan soyulma başladı. Yılbaşına bu ojelerle girdim, parlak ve ışıl ışıl yılbaşı ruhuna uyumlu olması açısından :)


Ojenin yapısı çok güzel, sürümü çok rahat, iki katta şişedeki rengi alabiliyorsunuz. Fırçası ise yeni nesil kalın oje fırçalarından değil. Klasik ince uçlu oje fırçalarından.
 Ama her zaman derim, benim işime geliyor bu durum çünkü ojeleri hep kenarlara taşırarak sürüyorum. İnce uçlu fırçalarda kontrol hakimiyetim daha yüksek oluyor :)

Ve instagram hesabımdaki birkaç fotoğrafla da devam edelim :))




Rose Fusion, bir oje sever iseniz kesinlikle koleksiyonunuzda olmasını isteyeceğiniz türden bir oje. Ancak ateş pahası bir fiyatı var, son zamlardan sonra Chanel ojeler 95 TL civarına satılmaya başlanmış ki, artık sadece beni çok çok çeken renklerini almaya karar verdim. Özellikle bu tarz, mikro ışıltılı heryerde bulamayacağınız tarzda ojeler gibi :)

Herkese güzel bir Cuma günü dilerim..

Sevgiler

xoxo

2 yorum:

  1. Canım paylaşım için teşekkürler bloğunu takipteyim ben de bloğuma beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil