Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

14 Şubat 2013 Perşembe

OCAK AYI - BİTENLER & ÇÖPE GİDENLER

Herkese merhaba :) Evet biliyorum, ay ortası geldi ancak yazabildim Ocak ayı bitenler yazısını:( Ama çok ağır bir farenjit, kurs, iş derken şimdi vakit buluyorum ancak :( Başlayalım!


1. İlk sırada her zaman dediğim üzere sürekli göz makyajı yaptığım için vazgeçilmezlerimden olan Loreal çift fazlı göz makyaj temizleyicisi. Yazısı şurada.
2. Nivea Pure & Natural Deodorant. Alüminyum içermediğinden ve doğal olduğundan mis gibi koktuğundan değişmezlerimden :)
3. Bioderma Sebium Arındırıcı Jel. Yazısı için tıktık. Şu an Estee Lauder Perfectly Clean köpük kullanıyorum, bitince hangisine devam edeceğime karar vereceğim :)
4. Down and Naturals NUDE - Normal Saçlar için Güçlendirici Şampuan. Bu biten 2. kutu :) Memnunum tamamen doğal, yazısı gelecek.
5. Bioderma Sensibio H20 - İçer gibi kullanıyorum farkındayım, yenisi alındı yedeklendi vs :) Yazısı şurada.
6. John Frieda Frizz Ease Saç Maskesi. Bir daha almam ama sevmiştim, Full Repair maskesini deneyeceğim. Yazısı için tıklayalım.
7. Lancome tekli far. Makyaj ürünü bitirince gurur duyuyorum kendimle :P Yazısı şurada.
8. Advantan M Losyon. Kortizonlu, yatıştırıcı losyon, sürekli kızarıp bozaran alerjik reaksiyon gösteren cildimin kurtarıcısıdır.
9. Sephora renk vermeyen(!) gümüş rengi far, kullanamadım, çöpe gitti.
10. Sephora lila renk far (neden aldığımı anlayamadığım bir far) ama hiç renk vermeyen bir far (Bir de üzerinde colorful serisi yazıyor ya komedi). Çöp.
11. La vie est belle Parfüm testerı. Beğendim, orjinal boyunu aldım, tam kışlık bir koku :)
12. Lancome lip balm spf:8. Bunu hiç atmak istemedim ama rahat 4 senesi vardı, yarısını kullanmışımdır. Dudakları ferahlatan, 8 güneş koruma faktörlü güzel bir balmdı. Aç gözlülükten milyonlarca lipbalm alınca böyle oluyor :( Çöp.
13. Sephora başka bir far, açılmadan çöpe gitti. Kaç senedir bende olduğunu ve niye aldığımı anlayamadığım ürünlerden. Yazar burada kendisine çok kızıyor! ...
14. Bobbi Brown Aloe Veralı Gündüz Nemlendiricisi. Çok sevdim, ELCA'dan almıştım. Muhteşem nemlendiriyordu, iyi bir makyaj bazıydı. Ama ELCA dışında gidip Boyner fiyatına da almam :) Yazısı şurada.

Bayağı bir ürün bitirmişim aslında :)

Ocak ayı bitenler yazımızın sonuna geldik :) Önümüzdeki ay başında ise yazmaya çalışacağıma söz vermek istiyorum amaaaa söz veremiyorum :)


Herkese güzel bir Perşembe akşamı dilerim.

Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder