Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

19 Kasım 2012 Pazartesi

JOHN FRIEDA BRILLANT BRUNETTE ŞAMPUAN & SAÇ KREMİ

Bunlar benim uzun süre kullandığım şampuanlardan,kaliteli, saçları ağırlaştırmayan, hoş kokulu. İsimlerden de anlayacağınız gibi bütün kahve tonlarına özel bir şampuan ve saç kremi bu :)
Saçlarım normaldir, yağlı değil, ince telli değil, kalın telli hiç değil, 3 gün yıkamasam idare eder ve genelde yağlanma en çok diplerde olur. Bu şampuan saçlarımı çok güzel temizliyor, ağırlaştırmıyor, hoş bir koku bırakıyor. Saç kremi ise sürekli kendi saçıma kendim fön çektiğim için daha çabuk düzleşmesine yardımcı oluyor, bunu kullanmadığımda saçlarıma fön çekerken kollarım daha çok yoruluyor :))
Kıssadan hisse bu iki ürün saçlarımı yumuşacık yapıyor, çok memnunum ancak bunlar bittikten sonra Down Under Naturals NUDE şampuanı alacağım, denemiştim ondan daha çok memnun kaldım.(%98 bitkisel içeriği sebebiyle) Sonraki yazılarda ona yer vereceğim. John Frieda şampuan ve saç kremleri, Sevil, Boyner, Sephora ve YKM'lerde ayrıca Misspera'da bulunmakta. Fiyatı değişmekle beraber 21.90-24.90 TL arasında. Görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder