Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

7 Ağustos 2016 Pazar

3 Günlük Yaz Tatili - Cilt Bakım Çantası

Merhabalar!

Ben aslında Perşembe akşamından beri Alanya'dayım :) Annemle kardeşim yazları Alanya'daki evimize geliyorlar ve taaa Kasım ayına kadar kalıyorlar. Bense ara ara tatillerde, işte yıllık izinlerimde elimden geldiği kadar gelip görüyorum onları, canlarım benim, son gelişimin üzerinden 22 gün geçmişti. Çok özlemiştim. Atladım geldim :) 

Bu "atlayıp gelme" sırasında bir sırt çantası ve bir el çantası kullandığım için ve de uçakla seyahat ettiğim için yanımda oldukça az ve hafif ürünler getirdim. Bakalım neler getirmişim:)




Shiseido 50 faktörlü yüz ve vücut için Anti-Aging Güneş kremi (100 ml - sol attaki). Bunu sadece yüzüme kullanıyorum. Çok memnunum yazısını şuradan okuyabilirsiniz :) Bunu aslında geçen seneden beri kullanıyorum dibinde kaldı bitecek:) Tek olumsuz yanı suratı resmen Casper sevimli hayalete çevirmesi, zira bembeyaz oluyor yüzünüz. Ama koruyor mu evet koruyor. Denediklerim arasında en iyisi!

Shiseido 50 faktörlü yüz için Anti-Aging Güneş kremi (50 ml - sağ üstteki). Bunu burda kullanmaya fırsat bulamadım çünkü yukarıdaki bitmedi. Biterse diye getirmiştim artık İstanbul'da havuzda başlarım kullanmaya diye düşünüyorum :) 

Arko NEM - Güneş Koruyucu 20 faktörlü seyahat boyu 75 ml. Yine geçen seneden kalan bir ürün. Bunu da kah vücuduma/ kah yüzüme (akşamları denize girerken) kullandım. Kokusu çok hoş, emilimi hızlı ve rahat. Ben çok sevdim :)

Bioderma Photoderm Bronz SPF 50 Bronzlaştırıcı & Koruyucu Yağ Bunun da yazısı şurada. Artık o kadar az kalmıştı ki şişe ile getirmeyip pompalı ufak bir seyahat boy şişeye doldurdum kendisini. Burada bitecek :)


Cilt Bakımı ile devam edelim :)

The Body Shop - Vitamin E - Eyes Cube: Yine geçen seneki kısa tatilimde de getirdiğim üzere :) Stick şeklinde göz çevresi kremi. Sabahları uyguluyorum. Çok pratik. Şişliklere iyi geliyor ve serin bir his veriyor bana. Bu yorumlarım aynı yani değişmedi :) Oldukça da bereketli bir ürün!

Shiseido Bio Performane ve Ultimune Göz Çevresi Kremleri Deneme boyları. Ultimune'u kullanmaya sıra gelmedi, 3 gece Bio Performance'ı kullandım. Güzel bir nem veriyor ve hafif yoğun kıvamlı. Hoşuma gitti ama tabi ki uzun vadedeki etkilerini bilemiyorum. Makyajtrendi'nde yaptığım bir alışverişten hediye olarak gönderilmişti bu sample ürünler. Böyle kısa tatiller için kesinlikle kurtarıcı oluyorlar.

YSL Top Secrets Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi- Bu kadar minik bir çift fazlı göz makyaj temizleyicisi görmemiştim. Çok şirin, her ihtimale karşı almıştım yanıma ama gerek gelirken, gerek burada gerekse de dönerken 0 (yazıyla sıfır) makyaj yaptığım için kullanmama gerek kalmadı.

Lancome Genifique Serum - Sample Boy: Geceleri kullandım, serum olmasından mütevellit su gibi bir yapısı var. Ve gece yatmadan temizlenmiş cildime uyguladım, çok beğendim, hem kolay emiliyor hem de nemlendiriyor.

Yves Rocher Pink Grapefruit Vitamin Face Mist: 50 ml. Akşamları serinlemek için almıştım yanıma. Güneşten yanan cildimi rahatlatsın diye. Gündüz nasıl korumuşsam yüzümü hiç gerek kalmadı.

Biotherm Bisource Makyaj Temizleyici Micellar Su: 30 ml. Bir set içinden çıkmıştı, dediğim gibi 
hiç makya yapmadığım için kullanmama da gerek kalmadı!

Sivex Losyon: Güneş,deniz,sıcak ve nem kombosu sebebiyle sırtımda çıkan tropikal akne denen küçük kırmızı sivilcelerin tek ilacı benim için. Ancak bu sefer kaldığım gün sayısı sanırım az olduğundan sırtımda birşey çıkmadı :) Çok şükür :)

Sebamed Nemlendirici Krem - Delux boy: Migros'tan 3.90 TL'ye almıştım, bu gibi kısa seyahatlerde kullanırım hem de denemiş olurum diye düşünmüştüm buna da fırsat gelmedi.

Kiehl's- Vücut Kremleri 3 adet deneme boy: Yazlık ev olmasının avantajı sevgili anneciğimin kremlerini kullanmam sebebiyle bunları kullanmaya sıra gelmedi :)

Gliss Sıvı Saç Kremi: Plajda deniz sonrası olmazsa olmazım ve kaç şişe bitirdiğimi hatırlayamadığı çok sevdiğim saç ürünü. Saçlarım çok rahat taranıyor, mis gibi kokuyor ve keratin bakımı sayesinde beslenmiş oluyor. Çok seviyorum, vazgeçmem. :)

Lip Balmlar: Isana zeytinyağlı yeşil olan: Gece yatmadan kullandım, çok güzel bakım yapıp onarıyor, Maybelline Cherry Lips: Plajda kiraz dudaklı gezmek için birebir :) ve Sebamed 30 faktörlü güneş koruması içeren lip balm (yazıları silinmiş olan): Alanya'nın korkunç sıcağında dudaklarım şişmesin diye mecburi kullandığım lipbalm.(Bitmek üzere memnunm çok :))

Bir de burada bıraktığım ama fotoğrafa eklemeyi unuttuğum yani yanımda getirmediğim zaten burada olan:) Loccitane - Hydra Vital Temizleme Jeli: 50 ml. Kesinlikle her sabah akşam kullandım, yüzümüze çok ağır kimyasallar içeren güneş kremlerini sürdüğümüz için cildimizden iyice arındırılması gerekiyor, sürekli kullandım çok güzel temizliyor ve germiyor :)

Yine burada bırakmış olduğum fısfıslı şişe içinde Garnier Kusursuz makyaj temizleme suyu: Bunu da tonik niyetine kullandım, şimdi fısfıslı şişe içerisindeki azaldı onu İstanbul'a geri götürüp Biotherm'in makyaj temizleme suyunu burada bırakacağım :)

Makyaj namına birşey yazmıyorum çünkü açıkçası birkaç birşey getirmiş olsam da gerçekten lipbalm dışında hiçbirşey süremedim yüzüme, getirdiğim iki üç şey de geldikleri gibi geri dönüyorlar :)

Akşam 19.00 saatiyle buradan çıkacağım yarın da iş başı yapacağım malesef :( Neyse bunları yazınca biraz kafam dağılmış oldu. Siz neler taşıyorsunuz yanınızda kısa tatiller için?

Bu arada geçen sene ki kısa tatilimde yanımda neler getirmişim onu da okumak isterseniz şuraya tıklayabilirsiniz :)

Sevgiler
xoxo

1 yorum:

  1. Hihih, seyahat çantası yazımı geçen ay yayınlamıştım; güzel bakım ürünleri almışsın yanına. Ben bir sonraki sene için Shiseido'nun wet force serisini denemeyi düşünüyorum çünkü denize girince güneş kremleri etkisini yitirdiğinden lekeler oluşuyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Bayram tatilinde her akşam makyaj yapmıştım (zira yemek için restorana gidiyorduk ve ben azıcık bir renklenip dışarı çıkmayı seviyorum) fakat iki haftalık yazlık tatili yağınca 14 günde toplamda 4-5 kere ancak makyaj yaptım; o da sırf oradan yeni bir şeyler aldım diye :))) Mutlu haftalar diliyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil