Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Wet'n Wild | Comfort Zone Far Paleti


Günün ikinci yazısı da drugstore far paletleri içerisinde akla ilk gelenlerden biri :)

Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti

İçerisinde 8 adet günlük kullanıma uygun hafif ışıltılı farlar bulunan oldukça kompakt bir palet bu. Bu kadar ünlü olmasının sebebi ise içerisindeki farların her birinin MAC farlara dupe olarak gösterilmiş olması. Örnek verecek olursak en sağ alt köşedeki far MAC Club farın muadili olarak gösteriliyor.


Her rengin üzerine nerelere uygulama yapacağınız yazılmış. Ancak ben çok da fazla yazılanlara bağlı kalmıyorum :)
 Mesela, en sağ alttaki duochrome farı ben çok hafif bir şekilde tüm göz kapağıma dağıtarak kullanıyorum ve çıkan sonuç harika oluyor. Kirpik diplerinde mesela hiç denemedim. 

Bu arada paletten çift taraflı bir aplikatör çıkıyor ancak resmen çöp, hiç kullanmadım. Oldukça kalitesiz bir ambalaj ve aplikatöre sahip palet.

Renklere biraz daha değinelim:


Dediğim gibi genelde hafif ışıltılı/sedefli yapıda bu farlar. En üst soldaki renk, aşağıda 1 numara olarak işaretlediğim, klasik bir ışıltılı şampanya/bej rengi ve tüm göz kapağını aydınlatmada oldukça başarılı. MAC Ricepaper fara muadil veriliyor.

2 no'lu far ise tam bir sedefli kahve - taupe (boz kahve) olarak tnaımlanabilecek yine benim için sür çık bir far. Sanırım makyaj koleksiyonumda en çok bu renkten var :)

3 no'lu gösterdiğim renk, yine tek başına sür çık far olarak özellikle yaz günlerine, bronzlaşmış tene çok yakışacak bir far :) Rose-gold familyasından kendisi ve çok severek kullanıyorum :) MAC Jest fara muadil gösteriliyor.

4 no'lu far ise çok benim rengim olmayan, sedefli bir yeşil ben başta biraz yazısını şurada yazdığım MAC Sumptuous Olive fara benzetsem de, bu biraz daha fıstık yeşiline kayan sedefli ışıltılı bir far. Ancak koyu bir renkle karıştırarak kullanıyorum :)

5 no'lu far, ışıltılı sütlü kahve içerisinde bakır bron yansımalar var. MAC Soba fara muadil olarak gösteriliyor. Yine yumuşacık paletteki sevdiğim farlardan.

6 no'lu far, elimin en az gittiği, koyu kahve siyaha yakın hafif sedefli bir far. Bir iki kere kirpik dibine kullandım ama çok aram yok açıkçası.

7 no'lu far ise ışıltılı bir koyu kahve. Bunu ben katlanma bölgesie hafifçe dağıtarak uyguluyorum, çıkan görüntü oldukça hoşuma gidiyor.

8 no'lu far ise bu paletin yıldızı. MAC Club fara muadil gösterilen, duochrome yapıda yeşil ve mavi yansımaları olan, bakır kahve renkli bir far. Bence Too Faced farlardan Label Whore isimli tekli fara da muadil :) En sevdiğim ve en orjinal far bu palette!

Aşağıda tüm renklerin kolumun iç kısmında verdiğim swatchlarını görebilirsiniz :


Farların genel olarak pigmentasyonları, yapıları oldukça iyi. Ben hep far bazı kullandığım için açıkçası kalıcılıklarını bilemiyorum ancak far bazı üzerine kullandığım zaman sabah 06.10 da yaptığım makyaj akşam eve geldiğim 18.00 e kadar yani 12 saat yerinden hiç kıpırdamıyor, çizgilenmiyor.

Wet n Wild markası, ülkemizde Gratis'lerde satılıyor ve zaman zaman indirime giriyor. İndirime girdiğinde doğal tonlarda bir far paletine ihtiyacınız varsa kesinlikle kaçırılmaması gereken bir far paleti olduğunu düşünüyorum. Gratis'e yeni geldiğinde ben Taksim Gratis'ten almıştım. Alalı oluyor uzun bir süre o sebepten, Güncel fiyatını bilemiyorum ancak indirim dönemlerinde oldukça uygun fiyata bulabileceğinize eminim :)

Siz ne düşünüyorsunuz bu far paleti ve bu marka hakkında?

Sevgiler...
xoxo

8 yorum:

  1. Benim de en sevdiğim paletlerden biri! Her rengini ayrı seviyorum diyebilirim :) Bazsız kullandığımda da kalıcılık sorunu yaşamadım bu arada... güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim göz kapaklarım yağlı gayet o yüzden bazsız kullanmaya pek cesaret edemem, ama renkler şukela :) Teşekkür ederim canım :*

      Sil
  2. Çok seviyorum bu paleti. Özellikle alttaki iki renge bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu yanar dönerli renk harika değil mi :) Yapıları da çok güzel :) Güle güle kullanalım!

      Sil
  3. Bende bu fara hastayım çok güzel yorumlamışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, çok kullanışlı ve güzel bir palet gerçekten :)

      Sil
  4. normalde 21,5 tl ama indirimde 14,5 tl ye kadar düşüyor ve inanılmaz güzel bir palet :) Bayılıyorum. Benimkinin haşatı çıktı :P Yenisini aldım ama daha açmadım. Eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ben de haşatını çıkarabileceğim bir palet sahibi olmak istiyorum, darısı başıma! :) İkinciyi de güzel günlerde kullan o zaman :) Sevgiler

      Sil