Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

24 Kasım 2012 Cumartesi

FAVORİ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİLERİ

Aslında favori göz makyaj temizleyicim her zaman: Lancome Bifacil'dir. Ancak fiyat dolayısıyla sürekli almadığım bir ürün. Muadil olarak ve daha insani bir fiyatlı iki favori ürünümden bahsedeceğim size:
Birincisini şurada anlatmıştım: Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyicisi, kendisini aşağıda görebilirsiniz. Bittikçe tekrar alırım, tekrar tekrar tekrar :)
Bu arkadaş daha önceden de dediğim gibi Gratis-Watsons veya Carrefour'lardan birinde ne zaman ihtiyacım olsa %50 indirimde oluyor ve iki tane birden alıyorum. Çok hesaplı oluyor :)

İkinci favori ürünüm ise: Loreal çift fazlı hassas göz&dudak makyaj temizleyicisi. Bu da Diadermine kadar olmasa da %50 indirime girdiğinde kaçırmadığım bir göz makyaj temizleyicisi.

Hiç makyaj yapmasam bile sürekli göz makyajı yaptığım için, en çok kullandığım makyaj temizleyicileri bunlar. Gece sabaha karşı gelsem de göz makyajımı çıkarıp göz kremimi sürerim! :).

Loreal'in bu ürünü gerçekten Lancome Bifacil'e yapı olarak en yakın ürün zaten biliyorsunuz Lancome-Loreal aynı çatı altındalar :) Ancak Loreal drugstore olmuşken, Lancome Highend tabir edilen markalardan. Neyse. Bu temizleyici, ciltte yağlı bir his bırakmadan güzel bir şekilde göz makyajımı çıkarıyor ama tekrar ediyorum ben suya dayanıklı göz makyaj malzemesi kullanmıyorum. Aslında yağlı bir his bırakıyor mu bilmiyorum çünkü yüzümü hep yıkıyorum sonrasında :)) Bu ürün Diadermine'e göre daha az indirime giriyor, ama yakalarsam da kaçırmıyorum. İkisinin de indirimsiz fiyatı yaklaşık 17 - 18 TL, Gratis, Watsons, Carrefour, Migros, bizim bakkal (şaka şaka :P) her yerde bulabilirsiniz.

Herkese tavsiye ederim, hesaplı ve iyi performanslı temizleyiciler :)
Not: İndirimde yakalayın :)
Sevgiler...

2 yorum:

  1. loreal ın göz makyajı temizleyicisini bende aldım yakın zamanda yağlı bir his bırakıyor ama benim için sorun değil çünkü yıkıyorum yüzümü zaten dove sabun ile.ben dün kullandım ilk kez gözüm bugün ağrıyor belkide o yaptı belkide alerji oldum bilemedim açıkçası bir soru işaretide bıraktı bende :(

    YanıtlaSil
  2. :( Aaa çok üzüldüm, ben yıllardır kullanıyorum, hiç rahatsızlık vermedi gözlerime..Geçmiş olsun, umarım çabuk geçer, belki de dediğin gibi alerjidendir...

    YanıtlaSil