Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

5 Mayıs 2015 Salı

Essence І On the Catwalk! Ruj

Günaydın!

Yaşadığım 5 günlük bir sessizlik sonrası uygun fiyatlı ve severek kullandığım bir rujdan bahsetmek istiyorum:)

Essence - On the Catwalk Ruj


Essence markasının genelde tırnak için olan ürünlerini çok severek kullanmakla birlikte diğer makyaj malzemelerini de severek kullanıyorum. Fiyatına göre de oldukça iyi iş çıkardığını düşünüyorum! :)

Özellikle Longlasting serisi rujları bence 8.50 TL'lik fiyata göre gerçekten harika! Bugün anlatacağım rengi, cıvıl cıvıl ama çok da bağırmayan, bahara çok yakışan bir pembe tonu :)
Aşağıda rengi görebilirsiniz. Fotoğraflar gün ışığında çekildi. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi ambalajında rengi fuşyaya kayan capcanlı bir pembe...

Bu serinin ambalajları siyah yapılmış, plastik, kapağı bazen kolayca açılabiliyor. rujun üzerine Essence amblemi yerleştirilmiş ve bence de profesyonel bir görüntü olmuş :) Diğer high end markalardaki gibi! :)


Aşağıda ise bileğimin iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz. Yapısı yumuşacık, serinin adı içerisinde "kalıcı" ibaresi geçse de bence çok kalıcı değil, birşeyler yiyip içtiğinizde dudaklarınızdan siliniyor.

Ama hem yapısı, hem güzel renkleri hem de çok uygun fiyatıyla bu serinin rujları alınası! :)


Aşağıda  dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz, özellikle uçuk pembe renkli allıklarla çok güzel bir uyum yakalıyor. Tavsiye ederim :)


Siz Essence'ın bu rujlarını kullanıyor musunuz?

Kullanıyorsanız hangi renkleri var sizde?

Güzel bir Salı günü dilerim!

Sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder