Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

1 Ekim 2015 Perşembe

Marmara ǀ Kakao Yağı


Bugün bundan da bahsedip kaçıyorum! :)

Miniş miniş bir kakao yağı buldum!

Marmara - Kakao Yağı 

Ürünü Watsons'a seyahat boy bir bronzlaştırıcı yağ ararken bulup hemen satın aldım. Yaz tatillerinde özellikle kısa süreli yaz tatillerinde, uçak içinde sırt çantasıyla seyahat ederken sıvı kısıtlamalarını aşmamak için bu tarz seyahat boy ürünler çok pratik oluyor!

Bu ürün de 35 gramlık bir kakao yağı. Mis gibi kakao kokuyor.  Oda sıcaklığında katı, taş gibi, güneş görünce erimeye başlıyor.

İçeriğini bilmiyorum, araştırmadım, bu ürünü sadece bacaklarımda kullandım, kokusundan ve verdiği nemlendirmeden memnun kaldım. Görüntüsü aşağıdaki gibi katıyken margarin gibi! :)


Bunu da sanırım Eylül-Ekim bitenlerinde göreceksiniz :)  Fiyatı ise yaklaşık 6 TL idi, fiyatı çok uygun üstelik verdiği nem ve bronzlaştırıcı etkisi de oldukça iyi :)

Kısa süreli seyahatlerde küçük ve pratik bi bronzlaştırıcı yağ arayanlara tavsiye ederim. (Güneşe alışkın cilt tipine sahip kişilerin kullanmasında yarar var yoksa maazallah kavrulursunuz, bembeyaz tene bunu sürüp güne altına yatarsanız :)) Ben bunu iyice bronzlaşıp bacaklarımın haşlanmayacağına emin olduktan sonra kullandım. İyice kararsın bacaklarım diye :) Belirtmeden geçemedim.

Herkese çok güzel bir Perşembe günü dilerim :)

Sevgiler...

1 yorum:

  1. aa çok eskiden vardı bende hala satılıyor mu görsem alırdım bak kokusu harikadır hakikaten..

    YanıtlaSil