Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

19 Kasım 2012 Pazartesi

BIODERMA SENSIBIO EYE CONTOUR GEL

Merhaba :) Ne kadar çok göz bakımı ile ilgili post giriyorum, demek ki kafayı göz çevresi ile bozmuşum :( Yanlış anlamayın, normal durduğumda yok çizgiler, gülünce var :))))) Neyse geçelim bunları.
Bu yazıda çok sevdiğim Bioderma'nın hassas ciltlere uygun gözaltı göz çevresi jel-kreminden bahsedeceğim.

Bu ürün vaat ettiklerini yerine getiren, ancak benim ince çizgilerimi yumuşatma ve aşırı nemlendirme isteğimi çok karşılamayan bir ürün. Vaat ettikleri: yatıştırma ve şişlik indirme. Dediklerini çok güzel yapıyor. "E madem vaat ettiklerini biliyordun neden aldın?" diyorsunuz, Çünkü Hassascilt'ten yaptığım alışverişte 2 ürün alınca 3. ürün hediye olarak gönderiliyordu ben de bunu seçmiştim :)

Ürün genel göz kremleri gibi 15 ml, tüpte, gayet hijyenik, mercimek tanesi gibi bir büyüklük kullanım için yeterli, kapatıcıya çok güzel hazırlıyor gözaltlarını, MAC Fast Response'un dermokozmetik versiyonu diyebiliriz :) 6 ay çok rahat kullanılır.

Gözlerimize iyi bakalım :) İyi akşamlar herkese.

3 yorum:

  1. ben pek beğenememiştim :/ yeterli gelmemişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anti aging için haklısın, yeterli değil:((, benim yaşıma da aslında (32) yeterli gelmiyor, dediğim gibi 3. ürün hediyeydi bunu aldım, ama güzel şişlik indiriyor. Bakalım şimdi DDF deneyeceğim. O çok iyiymiş, anti-aging konusunda.

      Sil
  2. Bence çok başarılı bir ürün daima kullanıyorum teşekkürler.

    YanıtlaSil