Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

12 Haziran 2013 Çarşamba

MAYIS AYI BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER

Merhaba,

Uzun zaman oldu yazmayalı ama gündemimizdeki durum belliyken benim de diğer blogger arkadaşlar gibi hiç içimden yazmak gelmedi. Hatta uzunca bir süre kimseden ses çıkmadı, kimsenin içinden bloglara bişeyler yazası gelmedi...Normal ve doğal olarak.

Şimdi şimdi bloglarda yazılar görüyorum, durum iç açıcı olmasa da, kimse tavrından ödün vermese de, arkadaşlarımızın bloglarına dönmeleri, bu yazılarını görmek beni rahatlatıyor, mutlu ediyor.

Ben de bu yüzden Mayıs ayı bitenler yazısını yazmak istedim...Umarım size de iyi gelir.



Yukarıdaki fotoğrafta gördükleriniz soldan sağa,

1. Estee Lauder Revitalizing Supreme Creme (Global Anti-Aging). Bitirdim, zaten sample boy idi 15 ml lik. Yazısı şurada
2. L'occitane Hibiscus El Kremi. Ara ara aksatsam da geceleri yatmadan kullandım. Kokusu muhteşemdi. El kremlerim biterse tekrar alırım kesinlikle.Yazısı için tıktık.
3. The Body Shop - SeaWeed Pore Perfector. Bitsin ziyan olmasın diye kullandığım hiç etkisini göremediğim bir üründü. Bir daha almam Bitti. Yazısı şurada.
4. Sally Hansen - Fairy Teal oje, güzel bir su yeşili idi hala da güzeldi ancak tırnakları çok feci boyuyordu. 2-3 kere kullanıp arkadaşıma verdim. Ben kullanamıyorum bari yer kaplamasın.


Yukarıdaki fotoğrafta ise: soldan sağa,

5. Lancome'un Nude isimli Türkiye'de olup olmadığından emin olmadığım far bazı. Yarısına kadar gelmişim, sonra bitmek tükenmek bilmeyen TooFaced Shadow Insurance'a geçince bunun pabucunu dama atmışım. Uzun zamandır kullanılmıyordu. Kurumuştu, çöpe gitti malesef. 

6. L'occitane Fleur Cherie Duş Jeli - Severek kullandım, banyo sonrası kalıcı bir kokusu yoktu ama kullanırkenki kokusu muhteşemdi. Bir daha alır mıyım? Bir duş jeline 42 TL vermek işime gelmiyor açıkçası. Yazısı şurada


Yukarıdaki fotoğrafta ise,

7. MAC PRO LASH - Rimel. ELCA'dan 20 TL'ye almıştım. 6 ay kullandım başta iyiydi son zamanlarda hafif kurumuştu ve feci şekilde gözaltlarıma dökülme yapıyordu. Mağaza fiyatını bilemem ama ELCA fiyatı çok iyiydi :) Bulursanız ELCA'da tavsiye ederim. 

 Yukarıdaki fotoda,

8 . Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi - Benim için bir klasik. Yazısı burada

 Yukarıdaki fotoda ise bir makyaj/cilt bakım ürünü yerine bir vitamin takviyesi bulunmakta, Bitenlere eklemek istedim. Çünkü çok memnun kaldım.

9. Solgar Ester - C Plus: Geçtiğimiz kış ayında o kadar hasta olmuştum ki, artık hastalık sonrasında bu vitamin takviyesini hergün kullanmaya başladım. Malum hastalık başladıktan sonra vitaminler bir işe yaramıyor :( Ben memnun kaldım ama kullanacaksanız lütfen doktorunuza danışınız.
Son olarak,

10. JOHN FRIEDA THICKENING ŞAMPUAN - Bir ara saçlarımın sönükleştiği sanrısına kapılarak almıştım. Kullandım, bitti, güzel bir ürün saçları gıcır gıcır temizliyor. Şimdi yine NUDE'a geri döndüm.

11. NIVEA PURE&NATURAL Deodorant. Bitirdikten sonra Rexona Shower Clean kullanmaya başladım. Bu Nivea iyi hoş, doğal  ama sanki ter kokusunu önlemiyor gibi geliyor. Şu an kullandığım Rexona'dan daha memnunum belki kışın tekrar Nivea'ya dönebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder