Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

30 Kasım 2013 Cumartesi

CHANEL LE JOUR - LA NUIT - LE WEEKEND - CİLT BAKIM SETİ

Günün ikinci yazısından merhaba tekrar :)
 
Bu yazımda ise kozmetik devi Chanel'in çıkardığı benim için 3 büyüklerden bahsetmek istiyorum :))
 
  1. Chanel Le Jour - (Morning Reactivating Face Care) Gündüz Kremi
  2. Chanel La Nuit - (Evening Recharging Face Care) Gece Kremi
  3. Chanel Le Weekend - (Weekly Renewing Face Care ) Hafta sonu için yenileyici Krem
 
Bu kremlerden ilk ikisi (Gündüz ve Gece Kremi) normalde kullandığınız nemlendiricilerin altına uygulanıyor. Hafta sonu için olan ise haftasonları Sabah/akşam olmak üzere temiz cilde ve boyuna uygulanıyor.
 
Öncelikle sabah kullandığımdan başlayım,
 
Chanel Le Jour; gün boyunca cilde ışıltı katmayı, gözeneklerin küçülmesini ve cildi pürüzsüzleştirmeyi vaat ediyor. Vaat ettiklerini yerine getiriyor. Ben genelde tek başına kullandım bu ürünü, makyajım için de harika bir baz oldu kendisi. Kasım ayı bitenleri içerisinde göreceksiniz bitti.
 
Chanel La Nuit; bu üçlü içerisindeki en en en sevdiğim kendisi! Şu an elimde stokladığım gece kullanacağım kremlerim bitsin, bunu alacağım çünkü pahalı biraz :/ Bu ürünün vaadi ise her akşam cildi yatıştırıp gündüz vakti cildin yumuşak ve dolgun görünmesini sağlamak. Bunları yapıyor ancak başka marifetleri de var bence! Mesela benim yeni oluşmuş sivilce izlerime mucize gibi geldi. Mutluluktan öldüm desem yeridir. Bu üçlünün lideri benim için bu!
 
Chanel Le Weekend; sadece hafta sonları yüz ve boyun bölgeme uyguladığım bu krem için Chanel, cildi ölü hücrelerden arındıracağını, cildi nemlendireceğini ve kullanımını takip eden hafta boyunca cildin yumuşak, pürüzsüz ve aydınlık olacağını vaat ediyor. Evet peeling etkisi bulunuyor. Bu yüzden uyarı bile yazmışlar: Bu ürünü kullanırken güneş koruyucunuzu ihmal etmeyin diye.
 
Bu ürünlerin aslında bir arada kullanılmasıyla etkisinin daha çok hissedileceği belirtiliyor. Ancak satış stratejisi midir bilemiyorum. Bildiğim şey ise ortadaki ürünü elimdeki gece kremlerin bitince alacağım.
 
Chanel gerçekten bir kozmetik devi.
 
Umarım yararlı bir yazı olmuştur.
Sevgiler
 
xoxo
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder