Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

30 Kasım 2013 Cumartesi

CLARINS Hydra Quench Cream - Normal & Kuru Ciltler

Merhaba :)
 
Artık az yazdığım için özür dilemeyeceğim çünkü bir anlamı yok ben bunu hep yapıyorum! Hafta içi yazmaya zaten ne vaktim ne halim kalıyor. İşim ile evim arası 55 km ve İstanbul trafiginde evime servisle en az 2 saatte ulaşıyorum. Eğer toplu taşıma kullanırsam daha çabuk geliyorum ancak bu sefer onca yolu ayakta geldiğim için bu sefer evde yatağımda uzanmış dizi izlerken buluyorum kendimi:))
 
Bugün yine cilt bakım ürünlerinden başlayacağım. En sevdiğim markalardan biri olan Clarins yine karşımızda..
 
Clarins Hydra Quench Cream - Normal to Dry Skin
 
 
Bu güzel kremin şurada normal ve karma ciltler için olanını kullanıp memnun kaldığımı yazmıştım. O versiyonunu yazın kullanmıştım. Benim normal karma cildimin nemlenmesine yaz sıcağında yardımcı olmuştu. Bu elimdeki ürün ise yine bir deneme boyu ve kışın özellikle yanakları kuruyan, burnu ve alnı yağlanan anlamsız ve zavallı cildime iyi gelir diye kullandım.
 
Deneme boyu ürün olsa bile ben bunu sadece sabahları makyajımdan once yüzümü nemlendirsin diye kullandım ve 10 gün kadar kullandım. O yüzden yorum yapabiliyorum!
 
Çok hoş bir kokusu var ama koku hassasiyeti olanlar sevmeyebilir.
 
Ekstra yağlandırmadı, güzel nemlendirdi, yapısı şurada bahsettiğim normal karma ciltler için olandan daha yoğun ve kıvamlı çünkü oradaki jel formundaydı.
 
Eğer normal-kuru bir cildiniz varsa ve nem takviyesi tek aradığınız ise size önerebilirim. Benim 33 yaşıma anti-aging özelliği olmadığı için biraz zayıf kaldı.
 
Sonuç olarak cildi yormayan, güzel nem veren bir ürün :)
 
Güzel bir haftasonu dilerim herkese!
 
xoxo


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder