Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

4 Haziran 2015 Perşembe

Yeniler І Sephora Alışverişi

Selam!

Geçtiğimiz günlerde yaptığım bir alışverişi sizlerle paylaşmak istedim :) Bu alışverişimin en gözlerimi yaşartan kısmı ise Sephora'nın ilk defa bana oldukça cömert sample'lar hediye etmesiydi, kesinlikle kasada duran kişiye göre değişiyor bu tutum.

Şimdi bakalım neler almışım :)


Uzun zamandır merak ettiğim, Sephora Triple action cleansing Water makyaj temizleyicisini aldım, bunu aslında Sephora içerisinde bir takım makyaj malzemelerini mıncıkladıktan sonra ellerimi silmek için birşeyler ararken, standda testerını görünce denemiş oldum, elimin üzeri rengarenk rujlar ve suya dayanıklı göz kalemleri ve farlar ile doluydu çok rahatça bu temizleyici ile çıkardım ve hemen alıverdim kendisini, umarım beğenmeye devam ederim :) Fiyatı 37 TL.


Daha sonra Nails Inc. markasının ojelerine bakarken bu Victoria Beckham serisine denk geldim, bir de bunun siyah kaplısının çıktığını biliyordum ama o malesef standda yoktu, siyah kaplı dediğim için yanlış anlaşılmasın, siyah kaplı olanın oje rengi krem/bej (Nails Inc - Bamboo White) :) Ben de bunu aldım, ama tonunu çok sevdim, yaz mevsimine çok uyacak harika bir ton! İsmi Juno Red :) Aşağıda bir ön gösterim olarak ojenin rengini ve tırnağımdaki duruşunu görebilirsiniz :) Fiyatı 46 TL.


Aldığım diğer bir ürün ise Sephora'nın 5'li far paletlerinden Sunrise to Sunset Bronze far paleti oldu. Aşağıda renkleri görebilirsiniz, tam benim renklerim diyebilirim, en baştan dördüncü renge bayıldım! Fiyatı 49.90 TL 

Ve aldığım son ürün ise Urban Decay'in rujlarından "Naked" isimli olanıydı. Her ne kadar markanın neredeyse tüm far paletlerine sahip olsam da rujlarına dair bir bilgim yoktu ve merak ediyordum. Bu renk de en sevilen renklerden biriydi, bakalım, deneyip göreceğiz :)

Aşağıda rujun ambalajını ve rengini görebilirsiniz :) Tam günlük kullanıma uygun, tam benlik bir pembe/nude:) Fiyatı: 65 TL



Ve gelelim gözlerimi yaşartan kısma!

Sephora'dan oldukça yüksek tutarlarda alışveriş yaptığım zamanlarda bir tane bile sample vermedikleri oldu. 

Bu alışverişimde ise oldukça şaşırdım ve sevindim, bakalım neler vermişler .)

Sephora'nın kendi markasının Rouge Infusion serisinin mini boyu, rengi ise Red Essence - 10 numara, oldukça iddialı bir kırmızı! :) Aşağıda rengini görebilirsiniz :) 



Bir sonraki sample ise, Givenchy'nin son çıkardığı ruj serisine ait Le Rouge A Porter isimli seriden Beige Floral isimli ruj sample ı oldu. O kadar tatlı o kadar mini mini birşey ki, aşağıda boyutlarını ve rujun rengini görebilirsiniz sanırım 2 haftada biter :) Ama çok sevimli gerçekten! :)






Bunların yanı sıra, ilk fotoğraflarda gördüğünüz Shisedio'nun bir göz çevresi kreminin deneme boyu ve birkaç parfüm sample'ı aldım.

Sonuç olarak bu alışverişte yüzümü oldukça güldürdü Sephora :) Bu aldıklarımdan sizin de merak ettiğiniz, yazmamı istediğiniz bir ürün varsa belirtin lütfen :)

Herkese güzel bir Perşembe akşamı dilerim...

Sevgiler..
xoxo

6 yorum:

  1. Güle güle kullan canım aldıklarını.

    YanıtlaSil
  2. Tanrım o samplelar gerçek mi şimdi? Ve kimseyi öldürmene gerek kalmadan verdiler yani? Givenchy ruj sample ına ayrıca bayıldığımı söylemeliyim, hepsini güle güle kullan tatlım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de gözlerime inanamadım sampleları görünce :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Ben ne zaman sephoraya gitsem kimse ne ilgileniyor ne de birşey veriyor. en son gidişimde 300 tl ürün aldım hediye vermek ne kelime nerdeyse kovalıyorlardı. Ben sephorayı hiç sevmiyorum bu sebeplerden dolayı. Ürün almakta içimden gelmiyor :( Çok şanslısınız. Kıskandım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef Sephora bu konuda çok ilginç! Ben de sürekli alışveriş yapıyorum ordan, 2-3 defa bana kasanın alt tarafında duran boş bir sepeti göstererek bakın hiç sample yok demişlerdi. En son alışverişimde artık gayet dalga geçer gibi " Durun bir tahmin edeyim, hiç sample yok değil mi? eminim kalmamış, bitmiştir" dedim, valla adam kasanın arkasındaki odaya girdi, ordan bu samplelar ile çıktı. Kasada duran kişiden kişiye değişiyor sanırım! "Yurtdışında Sephora'lar her alışverişe sample veriyorlar biz burda çok yüklü miktarlarda alışveriş yapıyoruz ama sample vermiyorsunuz" dedim, Adam bana "Burası Türkiye" dedi...Ne denir ki...Neyse boşverelim, canımızı sıkmayalım, sinirlenmeyelim:) Sevgiler...

      Sil