Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

13 Kasım 2015 Cuma

Giorgio Armani High Precision Retouch Concealer І Kapatıcı İncelemesi

Herkese günaydın!

Şükürler olsun ki bugün Cuma, o yüzden yorgun da olsam keyifliyim. Uzun zamandır severek kullandığım bir kapatıcıdan bahsetmek istiyorum.

Giorgio Armani  - High Precision Retouch Kapatıcı - 02 Numara




Giorgio Armani'nin kozmetik ürünlerini oldukça başarılı buluyorum şu ana kadar rujunu, göz kalemini, farlarını ve kapatıcısını kullandım. Hepsinden de oldukça memnun kaldım.  Bu kapatıcı da işte memnun kaldığım ürünlerinden biri oldu. 

Giorgio Armani malesef yüksek fiyatlı dediğimiz high end sınıfına giren makyaj malzemeleri sunuyor. Ben sürekli olmasa da ara ara Sevil'in yaptığı ikinci ürüne %40 indirim gibi indirimlerle Giorgio Armani'den istediğim şeylere ulaşabiliyorum.



Precision Retouch Kapatıcı silindirik bir ambalaja sahip ve içerisinde 4.4 ml ürün var, açıldıktan 6 ay sonra da bitmesi gerekiyor.


Kapatıcının fırçası, ucu yani uygulama yaptığınız kısım adeta fransız manikürü yapılan ince uçlu oje fırçası gibi. Kapatıcının rengi oldukça aydınlık sarı tonlu, aşağıda gün ışığında çekilmiş fotoğrafı görebilirsiniz :)

Yapısı çok sıvı, ama göz altınıza uyguladığınız zaman da akıp gitmiyor.  Bileğimin iç kısmında renk böyle gözüküyor. Ten rengime göre çok sarı kalıyor ancak istediğim aydınlık görünümü de bu sayede elde edebildiğimden sesim çıkmıyor :)


Ve gelelim benim kabus göz altlarıma. Ben sabah 06.00'da uyanıyorum, mesaimiz saat 08.00'de başlıyor. Ancak bu kadar erken kalkmama rağmen, eve gelip kendime vakit ayırmayı, tv izlemeyi, kitap okumayı, dizi izlemeyi ya da spor yapmayı sevdiğimden her gece yatağa girişim 00 - 01.00 arası oluyor. E doğal olarak her gün 5 saatlik uykuyla işe gittiğinizde göz altlarınız aşağıdaki gibi oluyor :(( Durum bu, su da çok içemiyorum. Sonuç olarak, kızarmış gözler, koyu göz altları hatta kırmızımsı göz altları bi acayip.

Sabahları soğuk suyla yüzümü yıkayıp, göz altı nemlendiricimi uyguladıktan sonra giyiniyorum, sonra makyaja geçtiğimde bu kapatıcıyı birkaç darbe ile aşağıdaki gibi göz altlarıma uyguluyorum. Aşağıda bile ne kadar aydınlık bir görüntü verdiğini görebilirsiniz :)

Ya nemli bir sünger ya da yumuşak bir göz makyaj fırçası ile karıştırıp, göz altlarıma ürünü dağıtıyorum. Ve sonuç aşağıda gibi oluyor. 


Ben yukarıdaki göz altı görünümünü gündüz/günlük/ofis makyajı için yeterli buluyorum ve göz altlarımı da fazla kapatmayı çok sevmiyorum. Bu kapatıcı için söyleyebileceğim diğer şeyler, çizgilerime dolmadığı, göz altlarımı kurutmadığı ve son derece kapatıcı olduğudur.

Göz altınızdaki çizgilere dolma sorunu yaşarsanız, kapatıcı miktarını çok hafif azaltıp, üzerine hafifçe bir transparan pudra geçmenizi öneririm.

Giorgio Armani makyaj ürünlerini belirli Sevil parfümerilerde bulabilirsiniz. Online sitesinde de bildiğim kadarıyla satılmakta. Fiyatı 114 TL. Şuraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz. :)

Güzel bir Cuma günü dilerim herkese

Sevgiler..
xoxo

2 yorum:

  1. bir de clinique'in yeni kapatıcı /fondötenine bak istersen beyond perfecting harika kapatıyor..

    YanıtlaSil