Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

5 Nisan 2016 Salı

Maybelline | Color Sensational - Wooden Brown (745) | Ruj Incelemesi

Günün ikinci yazısının ruj olacağını söylemiştim değil mi? 

Evet evet yine ruj. Söz bundan sonra biraz cilt bakımı şeklinde gideceğim. Hep boyan, hep boyan nereye kadar :P

Bu yazımızın konusu ise yine Maybelline markasından bir ruj :)

Maybelline  - Color Sensational - Wooden Brown (745)


Bir önceki yazımda bahsettiğim Maybelline mat rujlardan Siren in Scarlet benim için ne kadar kullanması zor ve korkutucu kategorisinde ise, bu ruj da o kadar kullanımı rahat, sürümü kolay, aynasız kullanabileceğiniz, yumuşacık sürümlü bir ruj :)

Ben sanırım biraz yeteneksizim ve açıkçası dikkat isteyen, emek isteyen makyaj (koyu renk ruj sürmek, eye liner, göz kalemi) işlemlerine pek gelemiyorum. Bu ruj da benim gibi yetenek yoksunu garibanlar için biçilmiş kaftan, hata yapma olasılığınız yok, ay taştı, ay dudağımın bir yarısı yamuk oldu bilmem ne...Derdi yok bu rujda :)



Color Sensational serisi genel olarak parlaklık veren, nemlendirici özellikli ve yumuşak yapıda rujlar :) Seride bolca renk seçeneği mevcut, sanırım nude renktekiler arasında bu renk oldukça popüler. Bir de 630 Velvet Beige var, o da çok seviliyor ancak o bende yok :) (Hayret..)



Rengi tariflemem gerekirse, kahverengimsi ama içinde çok hafifte pembelik barındıran bir nude diyebilirim.
Kolumun iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz. Çok naif ve kullanımı kolay bir renk gerçekten!


Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz. Örtücülüğü zayıf, pigmentasyon idare eder, kalıcılık ise 0 (yazıyla sıfır) diyebilirim. Ancak, nemlendirmesi, kullanım kolaylığı, rengin güzelliği ve yumuşaklığı bu rujları cazip kılıyor :)



Eğer siz de kalıcılığını önemsemediğiniz, nemlendirici özelliği olan ve uygun fiyatlı bir nude ruj arıyorsanız Maybelline'in bu rujuna bir bakabilirsiniz :)

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Sevgiler
xoxo


2 yorum:

  1. En sevdiğim nude rujlarımdan biri de bu :) Güle güle kullan sen de, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Çok yakışmış sana, benim dudaklarım kendinden koyu renkli olduğu için bu tonlar yakışmıyor bana :( Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil