Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

6 Mayıs 2016 Cuma

Golden Rose Velvet Matte | #16 | Ruj İncelemesi

İstanbul'daki pardon Gebze/Kocaeli'deki an itibariyle kasvetli havaya uygun koyu renk bir rujdan bahsedelim ama güzel olanından :)

Golden Rose Velvet Matte - 16 


Golden Rose Velvet Matte rujlarında şanı aldı yürüdü biliyorsunuz. Hatta o kadar popüler oldu ki fiyatları da arttı iyice. Bu arada duyduğum ve okuduğum kadarıyla Golden Rose bu rujların yapılarında ve renklerinde oynamalar yapmış. Bir kısım şikayetçi bu yeni seriden, bir kısım ise mutlu.

Ben daha önce aşağıda linklerini verdiğim 4 farklı rengini yazmıştım bu rujların. Ve hepsi de eski seridendi.


Şimdi bahsedeceğim 16 numaralı rengi ise yeni seriden. Yeni seri ile eski seri arasında kapaklarındaki Golden Rose logosu farkı. Yeni seride Golden Rose Velvet Matte Lipstick yazısı büyük harflerle daha küçük puntolarla basılmışken, Eski seride Velvet Matte yazısı küçük harflerle daha tombik puntolarla basılmış. Neyse neden anlattım yazdım bilmiyorum. Eski serinin kapaklarına yukardaki 4 adet linke tıklayarak bakabilirsiniz ehuehueh :PP Jöle kıvamındayım bugün. Cuma ya ondan! :)

Bu arada eski seri biraz daha zor sürülen bir kıvamda olabiilr, yeni serilerin sanırım biraz mat/kuru yapısından kısmışlar. Ben şikayetçi değilim bu durumdan, mat ve kazık gibi rujlar dudaklarımı çöle çeviriyor malesef :/



16 numara, kahverenginin sanırım en güzel tonu ve sallamıyorsam MAC - Mocha ile Wet n Wild'in serisine yeni eklediği rujlardan Sand Storm rengi ile muadil :)

Aşağıda rujun rengini görebilirsiniz :)


Bu rujlar hakkında söylenecek çok birşey yok, parasını sonuna dek hak eden, mat ve dudağı kurutmayan yapıdalar.  Ve bence bir çok high end mat ruja da taş çıkartırlar.

Aşağıda bileğimin iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz.

Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşu var. Mat yapıda olmasına rağmen çok kremsi ve dudak kusurlarını vurgulamıyor. Bu açıdan severek kullanıyorum. :)



Sanırım bu rujlarla ilgili söylenebilecek tek negatif yön: tam olarak kapanmayan kapakları yani kısaca ambalajları. Golden Rose son zamanlarda çıkardığı başarılı ürünlerle bu ruj serisinin kapaklarında da revizyona gidecektir diye düşünüyorum :)

Siz ne düşünüyorsunuz bu rujlar hakkında demeyeceğim,
biliyorum hepinizde var bunlardan 1er 2şer :)

Diyeceğim şu: haydi bana başka renkler önerin!
:)

Güzel bir hafta sonu olsun!

Sevgiler
xoxo




2 yorum:

  1. Evet gerçekten o yazdığın rujlarla muadil; ben de o yüzden al(a)mamıştım :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende Mocha yok ama Sand Storm var birebir aynı ama işte onu da deneyim bu nasılmış buna da bakiiim kafası :)))

      Sil