Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

5 Mart 2013 Salı

ŞUBAT 2013 - BİTENLER

İnsan 1 ay içinde üstelik 1 kutu antibiyotik bitirdiği halde 2 defa yorgan döşek hasta olur mu? Ben oldum. Şu anda bu satırları hasta yatağımdan yazıyorum sizlere...Uzun süreli sessizliğimi, yoğunluğuma, tembelliğime ve hastalığıma verin lütfen :(

Bu ay bitenlere hemen geçelim, Şubat ayı güdük ay tabi fazla ürün bitmedi :P Bitse de hep cilt ve vücut bakımıyla ilgili ürünler bitiyor :))

1.L'occitane Immortelle Aydınlatıcı Tonik. Yazısı şurada. Yenisini açtım bile. O kadar sevdim,daimi toniğim olacak gibi gözüküyor!

2. Nivea Invisible (Koltukaltında iz bırakmayan) Deo Roll-on : Bitiremedim, çünkü bende nedense roll-on tarzı ürünler ter kokusunu önlemiyor. Kendimi kokladığımda aldığım kokuyu beğenmiyorum!. Bir daha deneyim diye bunu tercih etmiştim ama işe yaramadığı için bir kenara attım. Uzun zamandır beklediğinden çöpe gitti :(

3.The Body Shop Çilekli Duş Jeli: Annemle ikimiz kullandık bu ürünü, annem benden daha çok seviyor :) Aslında The Body Shop'ın çilek serisinin herşeyini seviyoruz ama işte maymun iştahlılık :P Şu an L'occitane'ın bir duş jelini kullanıyorum, onu yazacağım yakında. Ama bu ürün de tekrar alınası, uygun fiyatlı, güzel köpüren ve temizleyen bir ürün :)

4.Nivea Pure and Natural Deodorant - Jasmine! : İşte 2 numaradaki ürünün bitmeme sebebi bu, hem güzel kokuyor, hem de asla terleseniz de kötü kokmuyorsunuz Şiddetle tavsiye ederim, üstelik bu seri doğal! :)

5.Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi : Açıklama yapmıyorum, çok büyük fanatiğiyim, Yazısı şurada. Bittikçe alıyorum! :)

6.Lancome Teint Miracle Sıvı Fondoten -  Beige Diaphane (5 ml) sample: Zaten sample idi, hemen bitti, severek kullandım. Aslında tekrar alabilirim ama elimde başka fondoten yığını(!) olduğu için şu an almayı düşünmüyorum.Bu arkadaşın yazısı şu an hazırlanıyor :)

7.Nivea Soft - El yüz vücut kremi sample: Bu da minik bir boy idi, tek kullanımda bitti (banyo sonrası vücut el vs..). Evde şu an tam boyu var, kullanılası, güzel bir krem.

8.The Body Shop Strawberry Body Butter - Yazısı şurada. Güzel bir ürün, hemen emilse daha güzel olacak ama malesef nemlendirmesi muhteşem olduğu için emilmesi uzun zaman alıyor, bu bitirdiğim 2. kutu idi sanırım. Bir indirim döneminde tekrar alırım kendisini. :)

9.MAC Powerpoint Göz Kalemi -  Stubborn Brown : Yazısı için tıktık. Ayıldım bayıldım bitti. Şu an elimde Kahverengi Kalem olarak MAC Coffee var herkesin övdüğü, ama ben o kadar sevemedim, MAC Coffee'yi. MAC Coffee'den sonra koşarak alacağım göz kalemidir Stubborn Brown!

10.L'occitane Immortelle Precious Fluid sample (4 adet): 8 gün boyunca kullandım, her sample 2 gün, sabahları olmak üzere. Çok beğendim, şu an kullandığım gündüz kremim bitince alacağım sanırım. Kokusu, tamamen doğal olması, aydınlatıcı özelliği sebebiyle gerçekten çok beğendim. L'occitane'ın Immortelle Serisini lekeleriniz varsa, cilt tonunuzda eşitsizlik varsa ve 30 yaş üstü iseniz öneririm. Çok yararını gördüm.

Benim Şubat ayı içerisinde bitirdiğim ürünler bunlar oldu. Umarım önümüzdeki ay daha çok makyaj ürünü biter, zira bir yığın halinde.

Blog satışıma yeni ürünler de ekleyeceğim yakında. Bakmadıysanız tıktık!

Herkese çok güzel bir Mart ayı dilerim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder