Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

16 Ocak 2013 Çarşamba

MAC POWERPOINT GOZ KALEMI - STUBBORN

Göz makyajı yapmadan evden çıkmadığımı daha önce çok kereler yazmıştım. Aslında klasik bir siyah göz kalemi - siyah eyeliner - siyah rimel aşığı olsam da son yıllarda bakışlarımı yumuşatsın, daha doğal bir duruş sergilesin diye kahverengi kalemlere bir şans verdim :)

Bu benim aslında ilk kahverengi göz kalemim :) MAC Stubborn Powerpoint, çok severek kullandım ve oldukça azalınca tamam dedim artık yazmalıyım :)

Yukarıda gördüğünüz üzere oldukça az kaldı, aslında hala kullanabilirim ama malesef hiçbir kalemtraşla açamıyorum, içinde boşa dönüyor, anlamadım gitti. O yüzden sanırım yakında çöpe gidecek :((

Bu göz kaleminin rengi acı kahve,çok yumuşak ve kolay sürümü olan, gerçekten güzel bir kalem, bende MAC Coffee de var ancak ben Stubborn'ı çok çok daha fazla seviyorum. Kesinlikle kahverengi göz kalemi arayanlara tavsiye ederim.

Rengi o kadar güzel ki, siyah kalemlerimi bir süre rafa kaldırdım diyebilirim, kirpik dibine uygulandığında akma yapmıyor ancak tabi ki waterline dediğimiz iç kirpik dibinde performansı çok da iyi değil, bir süre sonra tazelemek gerekiyor ama ben bu kalemden (en sevdiğim değil ama yine de) çok memnunum:)

Rengini merak ediyor musunuz? :) Hemen aşağıya bakalım;

Yukarıdaki renk tam rengini yansıtmış ben açıkçası öyle açık kahverengi, uçup giden bakıra çalan kahverengileri falan sevmiyorum, böyle bir acı kahve rengi olcak, bu gerçekten işte o acı kahve rengi, severek kullanıyorum :))

Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Fiyatı 45 TL civarıydı sanırım, tam hatırlamıyorum. Bütün MAC'lerde bulabilirsiniz :)

Herkese iyi akşamlar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder