Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

23 Ocak 2013 Çarşamba

CHANEL Harmonie du Soir Far Paleti - Holiday 2012

Benim için bir aşk! Chanel! Coco Chanel...Neyse geçiyorum :)
Bu yazının konusu 2012 Eylül'ünde çıkmış olan bir koleksiyon ürünü: Harmonie du Soir. Renklerine ayıla bayıla alıp, kullanmaya kıyamadan bir süre seyrettim kendisini :P 2011 yılında Chanel Topkapı 4lü farını çıkarmıştı, O far paletinin yapısını dokusunu biliyorsanız eğer, bu da aynen öyle, ipeksi, yumuşacık :)

Chanel'in kaplarını tekrar tekrar söylediğim gibi çok zarif, şık ve sade buluyorum:)
Renklere bakalım,


Daha da yakından bakalım :)


Bu palet, altın rengi dışında günlük kullanıma son derece uygun özellikle taupe (gri-boz) ve açık pembe renkli olan farklar. Ancak bu palet zaten yılbaşı makyajına yönelik tasarlandığı için içerisinde kırmızı-pembeye dönük bir (burgundy!) ton ve altın sarısı gibi iddialı iki renk bulunmakta, ancak yine de hepsinin el hafif tutulursa gündüz kullanımına da uygun olacağını düşünüyorum.
Farlar, tozutmuyor, akmıyor, göz kapaklarında çizgilenme yapmıyor son derece uzun süre kalıcı! Ancak ben hep far bazı kullanıyorum, altını çizmek isterim :)
Flaşlı fotoğrafta rengine bakalım,


Yukarıda da gördüğünüz gibi, içerisinde çok güzel ışıltılar var, gerçekten Chanel kendisine yakışır ürünler çıkartıyor.
Elimdeki swatchlara bakalım,

Ben bu renkler içerisinde en çok gri-kahve-boz rengi seviyorum (taupe) :) O kadar yumuşak yapılı bir far ki, verilen paraya değiyor. Swatchda gördüğünüz gibi gündüz kullanımına uygun renkler :)
Ve şimdi, gözümde gri-kahve olan rengi nasıl duruyor ona bakalım :)


Yukarıdaki fotoğrafta göz altlarımda Bobbi Brown Creamy Concealer kapatıcı var, Göz kalemi olarak MAC Black Black ve daha rimel yok :)


Yukarıdaki fotoğrafta ise rimel var :) MAC ProLash olabilir, atıyor da olabilirim, ELCAdan aldığım bir rimeldi :))


Son fotoğraf biraz bulanık çıktı ama napalım :) Bir postun daha sonuna geldik, bugün blogger biraz beni zorladı, fotoğrafları yüklerken sürekli hata verdi, Çok uğraştım bu yazı için, umarım beğenirsiniz :))

Unuttum: Ürünün fiyatı 154 TL (bence her kuruşuna değer) ancak limitli ürün olduğu için bulamama ihtimaliniz var, elinizi çabuk tutun derim, beğendiyseniz. Ben Sevil'den almıştım :) Güzel bir akşam dileğiyle :)!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder