Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

28 Ocak 2013 Pazartesi

Burberry Beauty - Pale Barley Far

Merhaba :)
Burberry Beauty'nin en ses getirmiş ürünlerinden Pale Barley farı ile karşınızdayım bugün :))

Bildiğiniz üzere yakın zamanda Burberry Beauty markası altında Burberry makyaj koleksiyonlarını piyasaya sürdü. O kadar ses getirdi ki sırf merakımdan ilk aldığım ürünü ise bu far oldu. Gerçekten çok sevdim, ve başka renkte bir farını, fondotenini ve allığını da edindim. 

Şu kadarını söyleyim, Burberry'nin allıklarından sonra doku ve yumuşaklık olarak başka hiç bir allığı beğenmeyeceksiniz! :) Neyse konudan sapmayalım :)

Pale Barley'nin rengi günlük kullanıma uygun, açık toprak-altın renginde muhteşem bir renk, hemen aşağıya bakalım,






Yukarıdaki fotoğraflardan da gördüğünüz üzere, renk olarak günlük kullanıma son derece uygun, çok asil ve fazla uğraşmadan, zahmetsiz güzel bir görüntü elde edebileceğiniz bir renk.
Yapısı ise yumuşacık, tozutmuyor, göz kapağı üzerinde ipek gibi kayıyor. Çok sık kullanmamaya çalışıyorum bitecek diye! :P

Aslında söyleyecek çok da fazla bir şey yok, birçok farım var, ama gerçekten Burberry farlarının yapısı dokusu bambaşka, özellikle MAC sevenler bana kızabilir ama MAC kendi farlarını bu farlarla aynı kategoriye bile sokamaz..O derece..

Pale Barley için Sheer Eyeshadow dense de pigmentasyonu çok iyi, gözkapağına uyguladığınızda hemen rengini alabiliyorsunuz, ister tek başına, 5 dakika da şipşak makyaj yap dışarı çık şeklinde, isterseniz özenerek daha farklı tonlarda gölgeleme yaparak çok çok güzel göz makyajları yapabilirsiniz. Verdiğiniz paranın her kuruşuna değecek bir başka ürün bu da :)

Bu güzelim farla yaptığım göz makyajına ait fotoğraflar ise aşağıda,umarım beğenirsiniz :)






Burberry Beauty ürünleri şu an sadece İstanbul İstinye Park'ta satılıyor. Bu farın fiyatı ise 62 TL. Online olarak ise Morhipo ve Boyner'in sitesinde bulabilirsiniz.
Herkese iyi akşamlar ve güzel&mutlu haftalar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder