Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

25 Kasım 2014 Salı

Chanel Taboo - Vol.2 En sevdiğim Oje

Merhaba!

Çok uykum geldi ama ellerimdeki ojeye bakarken, tekrar resimlerni çekip sizinle paylaşmak istedim.

Tüm ojelerimin arasında en sevdiğim olan oje.

Chanel - Taboo

Herşeyiyle çok seviyorum, bulabilirseniz şiddetle tavsiye ederim :)

İyi geceler...




5 yorum:

  1. Benim aklımda da Chanel 'in bir ojesi var ama Chanel ojeler için kalıcılığı çok kötü diye yorumlar okuduğum için çekimser kalıyorum.. Güle güle kullan, rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her renginin kalıcılığı kötü değil bence :) Mesela bu yazıdaki oje ben çıkarmazsam çıkmıyor o kadar kalıcı :) Senin aklında hangi renk var? Belki bende vardır yorum yapabilirim o oje ile ilgili :) Teşekkürler güzel yorumlar için, görüşmek üzere :)

      Sil
  2. Malice 637 numara; rengi ve dokusu çok güzel duruyor. Umarım bu da en azından 2 gün duruyordur tırnakta ^_^ Yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek :) Bu bende yok, ama muhteşem gözüküyor fotoğraflarına baktım şimdi googledan, ben bulsam bunu direkt alırım, hiç görmedim standlarda. Eğer bulursan bana da nerden aldığını söyler misin? Harikaymış :) İsterse yarım saat kalsın tırnakta o kadar güzel :P

      Sil
    2. Yaaa tam olarak böyle sözlere ihtiyacım vardı :) En kısa zamanda aramaya başlayacağım, bulursam sana haber veririm canım; tabi sen daha önce görürsen yaz lütfen bana :)

      Sil