Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

19 Kasım 2014 Çarşamba

Clarins ǀ One-Step Facial Cleanser ǀ Temizleyici


Merhaba! :)

Bu yazıyı size işyerinden öğle aramızdayken yazıyorum. Bir elimde de yemek sonrası Türk kahvesi...:)

Bahsedeceğim ürün geçen sene bu zamanlar doğum günümde Limango'nun hesabıma hediye çeki tanımlamasıyla kendisini "tonik" zannederek edindiğim bir cilt/makyaj temizleyicisi

Clarins - One Step Facial Cleanser

Cilt bakımında atlamadığım adımlardan biri de temizlik sonrası gözenekler için tonik kullanmaktır. Hesabıma tanımlanmış hediye çekini görünce ve hali hazırda Clarins ürünleri de o sırada Limango'dayken ürünün üzerindeki Tonic Express yazısını görür görmez  hızlıca hiç doğru dürüst okumadan aldım.

Ürün eve geldi ve ben bir baktım bu bir cilt/makyaj temizleyicisiymiş. İçerisinde turunçgil özleri bulunan bir temizleyici.


Ürünü atacak değildim, dolayısıyla kullanmaya başladım ve araya başka temizleyiciler girse de 1 sene içerisinde bitirdim. Kasım - Aralık ayının bitenlerinde bu ürün de olacak. Sevdim mi? Bayılmadım. Yani işini iyi yapıyor hakkını yemeyim, ama ben gidip de özellikle bu ürünü satın almam. Sebebine gelince, ürünün yağlı bir yapısı var, makyajı/cildi tek bir adımda temizleyebilmek adına. Ben bunu yüzümdeki makyajın kabasını almak için kullanıp sonra da yıkıyordum bol su ile. Yüzümde yağlı histen hiç hoşlanmam zaten alın, burun ve çene bölgem yağlanmaya/parlamaya müsait bölgelerdir, huylanırım.

Kiri, makyajı çok iyi temizliyor. Tüm cilt tiplerine uygun, kullandığım süreçte de bana bir alerji yapmadı. Ama dediğim gibi bu yağlı hissiyatı sevmediğimden bir daha almam. Zaten tonik zannederek almıştım :)

Ürün eğer yüzünüzü yıkamazsanız benim gibi temizleme adımından sonra cildi pamuk gibi yapıyor :) Ben kuru ve normal cilt tipine sahip olanların bu ürünü seveceğini düşünüyorum.

Ürünü kullanmadan önce çalkalayıp, pamuk üzerine birkaç damla dökerek uyguladım.

Fiyatını geçen sene bu zamanlar aldığım için malesef hatırlayamıyorum. Ama Clarins ürünleri de çok uygun fiyatlı ürünler değiller en nihayetinde.

Sonuç olarak, kuru ve normal cilt tipine sahipseniz, yağlı hissiyat sizin için dert olmayacaksa, fiyat da problem değilse tavsiye edebilirim :)

Herkese güzel bir Çarşamba günü dilerim!

xxx


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder