Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

14 Ocak 2013 Pazartesi

BENEFIT HOW TO LOOK THE BEST AT EVERYTHING COMPLEXION SET - MEDIUM

Merhaba :)

Bugün sizlere geçtiğimiz aylarda Sephora'ya uğradığımda gözüme takılan bir ürün olan Hello Flawless fondotenini denerken görmemle tamam bunu alıyorum dediğim bir seti tanıtmak istiyorum:)

Bu setin içerisinde, ünlü POREfessional'ın küçük boyu, Hello Flawless "Honey" fondoten (ufak boy), aynı "Honey" renginde pudrası ve Boi-ing kapatıcı bulunuyor. Bu setleri seviyorum çünkü kocaman normal boylarını alıp kullanıp hoşnut kalmama ihtimalindense, bir çok ufak boy ürün alıp denemek daha çok hoşuma gidiyor :)
Setin içerisinde bir de fırçası var pudranın ama bana çok kullanışlı gelmedi malesef :(
Fondoten için çok güzel şeyler duymuştum gerçekten duyduğum kadar da varmış, çok problemli bir cildiniz yoksa, fazla kapatıcı olmayan cilde sağlıklı bir parlaklık veren bir fondoten bu, cildi çimento gibi sarmıyor, nefes aldırıyor :) Sadece gün içerisinde cildiniz yağlıysa eğer hafif parlama yapabiliyor ben o sorunu sabitleyici pudra ile çözüyorum :)

Şimdi POREfessional gözenek düzenleyiciye bakalım,

Ürün 7.5 ml, oldukça ufak, ancak ben bu tarz gözeneklerle oynayan onların görünümünü azaltan özellikte balmlara, kremlere serumlara biraz korkuyla yaklaşıyorum, ya gözeneklerimi tıkarsa ya sivilce yaparsa ya şöyle ya böyle diyerek. O yüzden özel bir gün, bir davet gibi durumlar olmadığında kullanmamayı tercih ediyorum. Ama görevini hakkıyla yerine getiriyor o ayrı, gözeneklerinizi küçültüp cildi çok güzel bir şekilde makyaja hazırlıyor. Elimin içerisindeki boyutu ise aşağıda, ne kadar ufak olduğunu anlatmak için gösteriyorum :)

Hello Flawless "Honey" rengi fondoten ise aşağıdaki gibi:
Bunun boyutu da gördüğünüz üzere son derece ufak.

Swatchlara geçelim, aşağıdaki fotoğraf flaşlı!

Bu ise gün ışığında flaşsız:
Aşağıdaki fotoğrafta ise elimdeki benimin üzerine fondoteni yaydım ki ne kadar kapatıcı olduğu gözüksün;
Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere süper kapatıcı değil ancak ben cildimde bıraktığı etkiden çok memnunum.

Şimdi ise yine Benefit'in ünlü ürünlerinde Boi-ing kapatıcılar var 2 ve 3 numara renklerinde, bu kapatıcılar oldukça kremsi yapıdalar ve gözaltlarımı çok güzel bir şekilde aydınlatıp kapatıyorlar, ister karıştırabilirsiniz ister tek tek kullanabilirsiniz ben önce 2 numarayı kullanıp ardından üzerine 3 numarayı geçiyorum, verdiği görüntü gerçekten çok güzel ancak sorunlu gözaltlarım olmadığını da belirtmeliyim.

Fotoğraflara bakalım,
Ürünün boyutu şöyle,
Renkler ise,
Yukarıdaki fotoğraf gün ışığında çekildi, flaş yok, aşağıda ise kolumun iç kısmında swatchlar var,
Yukarıdaki swatchta kapatıcıların 2 numarası üstteki renk, 3 numarası ise alttaki renk.

Sırada fondotenle aynı renk olan "Honey" pudra var, bu pudrayı da ister tek başına ister fondotenden sonra kullanabilirsiniz ben tek başına kullandığımda oldukça güzel ve örtücü bir sonuç elde ettim. Tozutmayan, güzel, yumuşak, yüksek kapatıcı kıvamda bir pudra kendisi :) Fotoğraflar,

Parmağımdaki swatcha bakalım,
Ve son olarak aşağıdaki fotoğrafta kapatıcıların altında pudranın rengini kolumda göstermeye çalıştım ancak pek çıkmadı sanırım :( Umarım görebilirsiniz,
Bu setten oldukça memnunum, içlerinde birtek POREfessional'i çok fazla kullanmıyorum, o da benim kendi pinpirikliğimden :) Setin fiyatı 79 TL idi, Sephora'dan almıştım.

Kesinlikle tavsiye ederim, eğer bulabilirseniz bu seti kaçırmayın derim, seyahat için, tatil için ya da deneme amaçlı olarak alınası bir ürün.

Herkese iyi akşamlar ve güzel haftalar diliyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder