Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

3 Haziran 2015 Çarşamba

Hit the Pan І Son Zamanların Favorileri І Dibini Gördüklerim

Herkese merhaba!

Sürekli ürün yorumu yapmamdan sıkılmış olabileceğinizi düşündüğümden bugün kısa ve farklı bir yazı yazmak istedim!

Kısa kısa uzun zamandır favorim olan ve bitirmek üzere olduğum ürünlerden bahsedeceğim :)



Bu yazıya, bir pudra/kompakt fondoten, bir sabitleme pudrası, bir krem allık, bir adet toz ve bir adet krem far, bir adet allık ve bir de kapatıcı dahil olacak
tek tek başlayalım :)

Uzun zamandır bende olan ve artık sadece kenarlarında kalmış olan, süngerle sıyıra sıyıra kullandığım ve yazısını şurada yazdığım Chanel - Mat Lumiere Pudra Fondoten Haziran ayında yani bu ay içerisinde biter gibime geliyor. Çok hızlı hazırlanmaak durumunda kaldığımda, bir kapatıcı üzerine bu pudra fondoteni bir sünger yardımıyla, rahatça ve çok çabuk bir şekilde uyguluyorum .) Hem kadifemsi bir görüntü veriyor hem de cildimin yağlanmasını engelliyor. Bu aynı zamanda refill olarak da satılıyor yani içerisindeki haznedeki ürün bitince, o kısmı çıkarım atıyorsunuz dış kabını saklıyorsunuz :) Sevil'de mesela refill olarak satıldığını gördüm, daha uygun (nispeten) fiyatlı oluyor.

Son 1 senedir farklı renklerini edindiğim ama elimin en çok gittiği ve yedeği olan, yazısını şurada yazdığım Chanel - Inspiration Krem Allık, yine kenarlarda kalmış, çok çok memnun kalarak kullandığım ve kullanmaya devam ettiğim bir allık oldu. Elimdeki tüm krem allıklar içerisinde yapısı en özgün, duruşu en mükemmel allık budur. Chanel'in en başarılı makyaj ürünü diyebilirim!

Şurada kendisinden bahsettiğim ve yine ne sürsem diye düşündüğümde hiç düşünmeden elimin gittiği far Burberry Beauty - Pale Barley. Yansımaları, duruşu,dokusu ile benim makyaj çekmecemde her daim olacak bir ürün! Çok seviyorum.


Elimde olan tüm renklerini tanıttığım, ama içlerinden bir tanesini seç deseler düşünmeden seçeceğim bir krem far olan  - Maybelline  Color Tattoo - On and On Bronze rengi, krem far dibi gördürttü bana :) tatile, iş seyahatine, ofise, markete, her yere uyum sağlayani etkisini istediğiniz gibi arttırıp ayarlayabildiğiniz, müthiş yansımaları olan bir krem far. Yazısı şurada :)

İnanılmaz bereketli, müthiş bir pembe rengine sahip, kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ama hala kullanmaya devam ettiğim, pembe allıklarımdan biri: Estee Lauder - Pink Kiss Allık, pigmentasyonu oldukça iyi, zira açık tenliler ellerini biraz hafif tutmalı, vilde anında sağlıklı bir hava katıyor çok seviyorum, uzun zamandır benimle birlikte ortası açıldı, ama çok uzun zamanda açıldı :) Yazısı için: tıktık :)

Sanırım şu an üçüncü kutumda olduğum, Bobbi Brown'ın ünlü correctorlarından Light Peach rengi, göz altı morluklarını anında nötrleyen ama her makyajımda kullanmadığım buna rağmen çabuk bir şekilde dibini gördüğüm ürünlerden. Şurada bir yazı yazmıştım, fotoğrafları kötü ama okumak isterseniz diye linkini koyuyorum. Bobbi Brown'ı oldukça seviyorum :)

Ve son olarak, son 1 yıldır istisnasız her makyajımda bıkmadan, usanmadan,severek kullandığım NARS - Light Reflecting Setting Powder, sabitleyici ışığı yansıtan pudra. Bu da yedekli bir ürün bende ve görüyorsunuz ne kadar kaldığını, yakında bitecek, hiç başka maceraya atılmadan elimdekini açacağım, tek kelimeyle harika, yağlanmayı, parlamayı kontrol altına alıp, bu kadar güzel ışıltı veren bir pudra daha görmedim ben, yazısını yazacağım kesinlikle!

Benim son zamanlarda dibi gördüğüm, severek kullandığım ürünler bunlardı :), Siz neler kullanıyorsunuz son zamanlarda? Hiç sıkılmadığınız, her kullandığınızda sonucuna hayran olduğunuz bir ürün var mı?

Sevgiler..
xoxo

2 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel ürünler, Chanel krem allığı aldım ben de ama kışın kullanmak için saklıyorum ( Kullanmaya kıyamadım) Nars pudra çok uzun zamandır aklımda, ama tam olarak nedir nasıl kullanıyor; eğer yazmadıysan müsait bir zamanında yazabilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm makyajımı bitirdikten sonra tüm yüzüme sabitleme pudrası olarak kullanıyorum ben, göz altı kapatıcısını da sabitlemek için kullanılabilir, bu şekilde aklıma eserse kullanıyorum ama genelde tüm yüzüme kullanıyorum :) Parlamayı kontrol ederken yüze mat bir görünüm vermiyor o yüzden çok sevdim kendisini, fotoğraflarını çektim ama pek beğenemedim, en iyisi bekletmeden yazısını yazayım ben bunun :) Sevgiler...

      Sil