Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

13 Ağustos 2015 Perşembe

Dior І Lili Oje

Herkese selam! :)

Uzun zamandır oje yazısı yazmıyordum, ya fırsat olmuyordu ya da oje sürdükten sonra ellerimin resmini çekmiyor unutuyordum :) Bu fotoğrafları da çekeli ve bu ojeyi de alalı baya bir zaman olmuş ama fotoğrafları düzenleyip yazısını hazırladım sonunda :)

Karşınızda,

Dior - Lili



Normalde, açık renk ojeleri kullanmamaya kullanacaksam da oldukça sheer olanlarını bulup kullanmaya özen gösteririm. Hem yıllardır oje sürmeme karşın ellerime hakimiyetsizliğim, beceriksizliğim, hem de açık renk ojelerin genel itibariyle zor sürülmesi, kalın yapıda olması, kireç gibi olması sebeplerinden ötürü hep uzak durmaya çalışırım. Ancak öyle renkler var ki, öyle naif, öyle temiz duruyorlar, yapısına sabır gösteririm diyerek alıyorum.

Bu da o ojelerden biri işte. Lili.. Yanlış anlaşılma olmasın, sırf açık renkli olduğu için yapısını hiç beğenmeyeceğimi düşündüğüm Lili, çok kolay sürülebilen, iki katta direk şişesindeki rengi veren, opak yapıda güzel bir oje çıktı ve beni utandırdı :)


Lili tam bir krem rengi! İçerisinde çoook hafif bir bejlik var ama krem rengi oldukça hakim. Yuıkarıda sanki biraz pembemsi çıkmış ama öyle değil kesinlikle. Zaten aşağıda tırnaklarımdaki duruşunda göreceksiniz. 

Dior ojelerin fırçası kalın, tek seferde tüm tırnağınıza uygulayabiliyorsunuz ojeyi. Benim tırnaklarımın yapısı da çok büyük olmadığından ara ara taşırabiliyorum :)

Sürümü rahat, dalgalanma, çizgilenme yaşamadım. Ojeyi tırnağıma uygularken çok bol değil, hafif  2 kat şeklinde uyguladım, herhangi bir düzensiz görünüm yaşamadım.

Kuruması oldukça hızlı ancak ben mutlaka ve mutlaka bir kurutucu top coat veya damla kullanıyorum. Bunu da belirteyim.

Aşağıda tırnaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz. Çok zarif, çok temiz bir görüntü veriyor gerçekten.

Ne bir beyaz kadar bağırıyor ne de bir nude oje gibi elleri ölü gösteriyor, tam kararında bir renk. Çok çok sevdim gerçekten.




Dior ojeler 80-90 TL arasında satışta. Malesef bir ojeye bu kadar para verilir mi? Ben de naaptığımı bilmiyorum açıkçası, ama işte aldığım, sürdüğüm/kullandığım zaman mutlu oluyorum.

Rengi beğendiyseniz, Sephora, Boyner, Sevil veya Tekin Acar mağazalarından satın alabilirsiniz :)

Sizin sevdiğiniz bir krem rengi oje var mı?

Tavsiyelere açığım!

Sevgiler
xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder