Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

20 Ağustos 2015 Perşembe

NARS І Audacious Ruj - Brigitte

Herkese merhaba!

Yazmayalı 1 hafta olmuş, gerek iş yoğunluğu, gerekse havaların sıcaklığı, şu 1 haftada üzerime bir kabus gibi çöktü. Bugün biraz daha iyi hissettiğimden kendimi bir yazı yazmak istedim :)

Belki size artık öööyk gelecek ama yine bir Nars Audacious rujdan bahsetmek istiyorum! :)

NARS- Audacious - Brigitte Ruj!





Brigitte benim Anita veya Anna almak için NARS mağazasına girip ilk satın alarak çıktığım ruj oldu :) Rengine bayılmıştım doğrusu. Elimde hala bir Anita yok ama Anna'yı yine de aldım :) Bu arada diğer NARS -Audacious ruj yazılarım için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:





Bu rujun da tekrar tekrar yapısını, ambalajını yazıp sizleri sıkmak istemiyorum. Ambalaj ve yapıyla ilgili daha detaylı bilgileri yukarıda linklerini verdiğim Anna ve Raquel renklerine tıklayarak okuyabilirsiniz.

Gelelim renge, alttaki fotoğrafta biraz daha sakin bir pembe gibi dursa da Brigitte canlı bir pembe olarak tanımlanabilir. Ama içine çok hafif şeftalilik kattığınızı düşünün işte öyle bir canlı pembe :)


Aşağıda rujun rengi normale en yakın çıkmış hali :)

Kolumun içerisinde ise yukarıdaki verdiğim tarife uyan bir renk var gördüğünüz gibi :)

Dudaklarımdaki duruşu ise aşağıdaki gibi



Yapısı mükemmel, çok kremsi, ama Raquel ve Anna renklerinde de bahsettiğim gibi bir şey yiyip içtiğiniz anda, alt dudağınızın iç orta kısmından silinmeye başlıyor ve takdir edersiniz ki çok çok kötü bir görüntü!

Dudakların kusurlarını belli etmiyor, dudaklarımı nemli tutuyor ve ağırlık yaratmıyor. Bu özellikleri sağlayacak başka rujlar yok mu? Var elbet ancak, ambalajı olsun, NARS ismi olsun, bu serinin 40 farklı rengi olsun kendini bana aldırmayı başarıyor. Hatta uslanmadım, elimde üç rengi daha var :P

Fiyatı 95 TL, Sephora ve NARS mağazalarından bu rujları satın alabilirsiniz?

Sizlerin de NARS'ın bu serisi hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum:)

Hangi renkler sizlik?

Herkese güzel bir Perşembe günü dilerim...

Sevgiler..
xoxo

2 yorum:

  1. çok beğendiğim renkleri vardı ama 95 tl veremedim yani artık :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef çok pahalı ama kendini şımartmak adına belki doğum gününde, yılbaşında veya ne zaman istersen en sevdiğin rengi alabilirsin :) (böyle kanına girmek gibi de olmasın ama :)) görüşürüz :)

      Sil