Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

7 Ağustos 2015 Cuma

NARS І Audacious Ruj - Anna

Cuma gününün ikinci yazısı :)

güzel bir ruj olsun!

NARS - Audacious Ruj - Anna




NARS'ın son çıkarmış olduğu ruj serisi Audacious rujlardan daha önce bahsetmiş hatta Raquel rengini yazmıştım :) Üzerine tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz. Şimdi ise bu rujlardan bir başka renkle karşınızdayım. 

Anna...



NARS'ın bu ruj serisinin ambalajları hakkında kısa bir özet geçmem gerekirse, o kir tutan, süetimsi, kauçuk kaplar kullanılmamış aksine metal, ağır ve mıknatıslı bir kapta sunulmuş rujlar. Oldukça şık ve ağır duruyor. Doğru bir seçim olmuş :)

Rujların yapısının ise ne kadar kremsi ve örtücü olduğunu ise yine daha önce yazmış olmama rağmen, tekrarlamak istiyorum.

Bu seri rujların renk skalası inanılmaz geniş bu arada, elbet sevdiğiniz bir ton bulacaksınızdır :)

Gelelim Anna'ya :) Anna, tam bir gül kurusu rengi, içinde çok hafif morluk bulunan bir gül kurusu. Soğuk alt tonlu hafiften.  Aşağıda rengi biraz canlı çıkmış gibi gözükse de ikinci fotoğrafta daha iyi çıkmış rengi! :)


Bu renk rujlar bana direk son baharı hatırlatıyor :) (Evet özlemiş olabilirim, bir t-shirt üzerine bir hırka ile dışarıya çıkmayı)


Aşağıda rengin kolumun iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz. Her zaman söylerim, kolumun içi oldukça beyaz olduğundan rujların rengi daha bir canlı gözüküyor :) Maksat swatch olsun, esas dudaklarda duruşu önemli :))


Dudaklarımda ise aşağıdaki gibi duruyor, benim dudaklar pigmentli olduğundan, rengini sanırım daha da kuvvetlendiriyor rujun ve hafif olan o mor alt ton, dudaklarımda daha baskın çıkıyor.

Ama rahatsız değilim bu görüntüden, aksine hoşuma gidiyor. :)

Bembeyaz bir ten (bu aralar kullanmıyorum hiç bu ruju), uçuk pembe bir allık ve bu rujla yapılacak bir makyajın muhteşem olacağı düşüncesindeyim :)


Rujların kalıcılığı, daha önceden de yazdığım gibi, bir mat ruj gibi değil. Hatta bir şey yiyip içtiğimde alt dudağımın iç orta kısmında siliniyor, özellikle dudak renginiz benimki gibi koyuysa daha açık renkteki rujlarda bu sorun bence iğrenç bir görüntüye yol açıyor. 

Belki herkesin başına gelmiyordur bu durum, bilemiyorum.

Fiyatı 95 TL rujların. Çok pahalılar malesef, ancak kremsilikleri, dudağı kurutmamaları, şık ve kaliteli duruşu ve de renkleriyle benim çok çok beğendiğim bir seri bu! :)

Sephora ve NARS mağazalarından, veya MakyajTrendi sitesinden satın alabilirsiniz bu rujları!

Sizde bu rujlardan var mı? Varsa hangi renk? Ya da almayı düşündüğünüz hangi renkler var aklınızda, bana yazın lütfen :)

Çok güzel bir Cuma günü olsun herkese!

Sevgiler

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder