Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

30 Ağustos 2015 Pazar

Oriflame - The One - Beige Pearl Krem Far

Bugünün ikinci yazısı ise daha önce şurada üç farklı rengini yazdığım Oriflame The One Krem Farlardan,

Oriflame - The One Beige Pearl Krem Far




Canım anneciğim Oriflame danışmanı olduğu için sağolsun birçok ürünü deneme şansım oluyor :) Oriflame bence uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle göz ardı edilmemesi gereken bir marka!

Ben şu ana kadar ojesini, rimelini, göz kalemlerini ve de krem farlarını kullandım. Memnun kalmadığım olmadı! Fiyatlar da çok çok uygun :)

Özellikle asansörlü göz kalemlerine bayılıyorum! Neyse biz konumuza dönelim :)

The One serisinin krem farlarının yapısı için söyleyebileceğim şey şu: ıslak! Ama bu sizi korkutmasın asla ve asla çizgilenme yapmıyorlar.  Pigmentasyonları çok çok iyi! 

Pearl Beige rengi de aynı şekilde, harika bir pigmentasyona ve renge sahip :)

Rengi inci-beyazı, şampanya arası diyebilirim. Sadece bunu far niyetine şöyle bir göz kapaklarınıza sürüp göz kalemi ile çerçeve yaptığınızda ışıl ışıl ve canlı gözleriniz oluyor.  Ben bazen göz pınarlarıma da uyguluyorum, ya da kaş altına :) Rengi aslında tam bir aydınlatıcı renginde!

Hatta şu kadar söyleyim, elmacık kemiklerime aydınlatıcı olarak bile kullanmayı düşünüyorum :) Renk şahane!


Aşağıda parmağımın ucundaki rengi görebilirsiniz, yapısının ıslaklığı ve yumuşaklığı oradan anlaşılıyor mı bilemiyorum tabi :)


Kolumun iç kısmındaki duruşu ise aşağıdaki gibi, bence far olarak kullanmanın yanı sıra yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz bölgelere de rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir far! :)



Fiyatları her ayki kataloga göre değiştiği için güncel fiyat bilgisi verememekle birlikte kendi internet sayfasından güncel fiyatını aratabilirsiniz :) Bu krem farların harika renkleri var, kesinlikle tavsiye ederim!

Güzel bir Pazar günü olsun hepimize :)

Sevgiler..

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder