Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

2 Ekim 2015 Cuma

LANCASTER ǀ Sun Care ǀ Tan Deepener ǀ Yoğun Bronzlaştırıcı Güneş Yağı


Bugün güneş yağlarından gidiyorum, ama yapacak birşey yok, tatil boyunca neler kullandığımı sizlerle paylaşmak istiyorum :)

Bu ürün, benim kendisiyle bildiğiniz gönül bağımın olduğu bir ürün! :)

Lancaster - Sun Care - Tan Deepener - Bronlaştırıcı Güneş Kremi




Ben Lancaster markasının güneş ürünlerinde aşmış bir marka olduğunuz düşünüyorum. En kült ürünlerinden biri de işte bu "Derin Bronzlaştırıcı Kremi". Benimki aslında alınalı uzunca bir süre oluyor ve artık bu ürün sanırım Sun Care adı altında değil de "Sun Beauty" adı altında piyasaya sunuluyor. Ama içerik, yapı, koku aynı.

Öncelikle 200 ml'lik bir hacme sahip olan bu ürün, sahip olduğu kıvamlı ve katı formundan ötürü çabucak tükenmiyor. Az bir miktarı uyguladığınız bölgeye yetiyor. Dolayısıyla evladiyelik diyebilirim :)

Aşağıda ürünün yapısını görebilirsiniz. Annem bunu her gördüğünde, "ayyy o ne ya makine yağı gibi" derdi :)


Şu an bu kremin hem ambalajı değişti, hem de dediğim gibi Sun Beauty olarak satışa sunuluyor. Bunların şu an 6 güneş koruma faktörlüsü de var piyasada. 

Yapısına gelecek olursak gördüğünüz üzere oldukça kıvamlı ben sadece bu ürünü bacaklarıma uyguluyorum. Yayması yedirmesi biraz zor, yalan yok. Ancak mükemmel bir nemlendirmesi ve mükemmel bir bronzlaştırma özelliği var.

Bu ürün zaten Lancaster'ın kült ürünüdür. Ben 20'li yaşlarımdan beri kullanıyorum ve sanırım iki tane bitirdim, bu üçüncüsü idi. Eskiden daha sık bitirirdim tabi ama ne yaparsınız iş hayatında maksimum yapabildiğiniz tatil günü 15 olunca sık sık bitiremiyorsunu bu tarz büyük hacimli ürünleri.

Bu ürün güneşe alışık tenlerde kullanılmalı diye düşünüyorum, bembeyaz teninize bunu sürüp güneşin altına yatarsanız kavrulursunuz, akşam kendinizi yoğurt sürerken bulabilirsiniz. Benden söylemesi!

Ürüne şu an Morhipo'nun sayfasından bakıyorum, tabi sezon bittiği için indirime girmiş ve 66 TL'ye düşmüş Normalde indirimsiz fiyatı 110 TL civarında. Hem uzun süre gittiği için, hem de etkisi mükemmel  olduğu için biterse tekrar alacağım ürünlerden.

Şuradan ürüne bakabilirsiniz. Eğer ki güneşe alışık veya buğday/esmer tenliyseniz ve bronzluktan çok hoşlanıyor ve bu bronzluğun uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız tavsiye edebileceğim bir üründür.

Hadi yine iyisiniz, hafta sonu geldi ;)) (Bense Pazar akşamı dönüyorum :())

Güzel bir Cuma günü olsun!

Sevgiler
xoxo

2 yorum:

  1. hakikaten rengi acaipmiş ama ilgi çekici bakarım bir ara buna..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper bir bronzlaştırıcı gerçekten, tavsiye ederim ;)

      Sil