Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

7 Ağustos 2015 Cuma

Clinique І Liquid Facial Soap Mild - Yüz Yıkama Jeli

Günaydın! :)

Genel anlamda Clinique ürünleri ile yıldızım çok barışmasa da geçtiğimiz aylarda Sephora'larda 19.90 TL'ye satılan Clinique 3'lü cilt bakım setini fiyatının uygunluğundan dayanamayıp almış bulundum :) Setin içerisinde 3 adet seyahat boy ürün vardı biri bu yazının konusu olan

Clinique - Liquid Facial Soap!




30 ml'lik boyuyla cilt temizleme ürünleri stoğumda (!) bekleyen bu ürünü geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığım Datça, Şirince ve Alanya tatillerinde yanıma aldım. Toplamda 15 gün boyunca her gün sabah akşam kullandım. 

Yaz zamanı özellikle cilt temizleme köpük, jel ve kremlerini deli gibi kullanıyorum. Bunun sebebi bütün gün yüzümde lekeler olmasın ya da var olan lekelerimin rengi koyulaşmasın diye sürdüğüm katman katman 50 faktörlük güneş kremleri! Biliyorsunuz bu kremler her ne kadar bizi güneşten korusalar da sonuçta kimyasal maddeler içerdiğinden gün sonundan yüzden çok iyi temizlenmeli! 

Ben temizlemediğim zaman zaten cildim de ufak tefek sivilceler çıkarak alarm veriyor :)
Bu jel, inanılmaz hafif, ultra akışkan, hatta su gibi. Çok az bir miktarı, tüm yüzünüzü ve boynunuzu temizlemeye yetiyor.

Kokusu yok, cildimi germedi, tahriş etmedi.  İyi temizlediğini hissedebiliyorsunuz. Ardından hemen bir nemlendirici sürme ihtiyacı hissetmedim, nadiren kuruluk yaptı diyebilirim.

Mesela setten çıkan 2 numaralı bir toniği de vardı daha önce denememiştim ben, korkunç bir şekilde yüzümü yakıyor. Ama bu üründe öyle bir yüz yakması yaşamadım.

İçindekiler aşağıda görebilirsiniz. Beklentimi çok düşük tutmuştum, beklentilerimi fazlsıyla karşıladı. Elimdeki yığınla var olan temizleyiciler bitince bunun normal boyunu alabilirim :)



Siz ne düşünüyorsunuz Clinique ürünleri hakkında?

Bu ürünü kullandıysanız daha önce veya şu an kullanıyorsanız yorumlarınızı bekliyorum!

Sevgiler :)
xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder