Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

23 Eylül 2015 Çarşamba

Burberry Beauty ǀ Rosewood Lip Glow

Günaydın!

Yağmurlu ve bol fırtınalı bir Alanya sabahından herkese merhaba :)

Evet, kabullenmek istemesem de, şu an Alanya'da canım anneciğim ve kardeşimle olsam da yaz bitti ve hatta sonbahara bodozlama girdik. Ben bir 10 gün daha burdayım kısmetse, denize güneşe ne kadar doyabilirsem kardır :)

Bu yazımızın konusu ise sonbahara çok yakışan çok şık bir lip gloss.

Burberry - Rosewood Lip Glow





Gençken (:P) yani 20-21 yaşlarındayken bundan taaa 14 yıl önce :) lip gloss, lip balm canavarı idim, şu an açıkçası daha derli toplu duran rujlar, biraz daha mat yapıdaki rujlar favorim. Dolayısıyla eskisine kıyasla çok daha az lipglossum var. Bu da onlardan biri. Burberry markası her zaman söylerim üç tane kozmetik markası seçecek olsam bir tanesi olur. Ürünlerini özellikle, allık ve farları olmak üzere çok kaliteli buluyorum! 

Rosewood ise çok sade, cayır cayır bağırmayan, derli toplu duran asil bir renk. Kahveliği ağır basan pembe diye tariflesem de yapısı çok örtücü olmadığından sütle-kahve-pembe arası bir renk veriyor dudaklarıma! :)

Şu aşağıdaki fotoğrafta tam değil ama bir sonraki fotoğraf kabındaki tam rengini gösteriyor.

Aşağıda Rosewood'un kabındaki birebir duruşu!

Malesef nedense ne aplikatorünün fotoğrafını çekmişim, ne de bileğimin içinde duruşunu göstermişim. :( Çekmeyi unutmuşum heralde..

Bu sebepten, iki tane fotoğrafla dudaklarımdaki duruşunu verip kaçacağım :)


Sonuç olarak toparlarsam, kalıcılığı tabi ki mükemmel değil, lip gloss olmasından mütevellit! Yapısı tipik glosslar gibi yapış yapış olmasa da malesef rüzgarda uçuşunca saçlarım yapışıyor ki en nefret ettiğim olay. Zaten öyle bir lip gloss yok ki saçlara yapışmayacak yapışkanlıkta. ;)

Neyse, my lips but better (kendi dudaklarım ama daha iyisi) görüntüsünü ışıltılı bir şekilde yakalayabileceğiniz, naif, ofise, işe rahatlıkla kullanabileceğiniz güzel bir lip gloss. Dudaklarda ağırlık yapmıyor, çizgilenme yapmıyor ;)

Fiyatı ben aldığım sırada 65 TL civarında idi sanırım. İstinye Park Boyner ve Nişantaşı Burberry mağazasından satın alabilirsiniz :)

Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder