Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

25 Eylül 2015 Cuma

Real Techniques Stippling Brush ǀ Fırça İncelemesi

Bu sefer bir fırçadan bahsedelim :)

Makyaj fırçaları hakkında bir iki tane yazım vardı blogda ama oldukça ara verdim! 

Çıktığı zamanlarda blogger camiasını kasup kavuran, ülkemizde zamanında olmayan, almak için yurtdışı alışveriş sitelerinin kapılarını aşındırdığımız bir markanın fırçasından bahsedelim!

Real Techniques - Stippling Brush


Stippling fırçalar, sentetik ve dual-fiber denilen bu siyahlı beyazlı kıllarıyla yoğun yapılı fondoten, bb krem, cc krem gibi yani yoğun yapılı likit ürünleri hafif ve hatta yokmuş gibi uygulamakta kullanılan fırçalar makyaj camiasında :)

Bu fırçalara verilebilecek en ünlü örnek ve hatta pahalı olarak eş değeri: MAC 130'dur. Bunun yanı sıra, kıllarının uzunluğu veya kısalığına göre MAC 187, MAC 188 gibi fırçalar da stippling duo fiber kıllı kırçalara örnek verilebilir.

Ben bu stippling fırçayı Kozmela'dan veya Migros'tan satın almıştım sanırım. Tam hatırlamıyorum ancak artık bildiğim, Real Techniques fırçalarına rahatlıkla her yerden ulaşabiliyoruz. Ülkemize geldi çok şükür, biraz yüksek fiyata da satılsa da indirim zamanlarında alınası fiyatlara iniyorlar :)


Gelelim ben bu fırçayı nasıl kullanıyorum, bu fırçanın kıllarının boyutu, fırçanın sapının boyu herşeyi çok ideal diyebilirim! 

Ben bu fırçayı, krem allıklarımı yayıp, karıştırırken (özellikle zor renkte olanları mesela şurada yazısını yazdığım Chanel - Presage'ı uygularken), koyu renkli bir bronzerı kontür için uygularken (renk hafiflesin, kontür hattımı çamur gibi göstermesin diye) veya koyu kıvamlı bir likit ten ürününü daha hafif etki versin diye kullanıyorum! :)



Elinizde stippling tarzı bir fırçanız yoksa MAC 130 veya MAC 187 gibi fırçalara tonlarca para harcamak istemiyorsanız bu fırça pekala işinizi görecek ve sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Fiyatların tam olarak bilmemekle birlikte indirim zamanlarında 25 TL civarına satın alabileceğinizi düşünüyorum. Migros, Gratis, Watsons ve bir çok online dermokozmetik-makyaj alışveriş sitesinden satın alabilirsiniz.

Sizde bu fırça varsa yorumlarınızı okumak isterim :)

Sevgilerimle...
xoo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder