Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

26 Eylül 2015 Cumartesi

Real Techniques Expert Face Brush ǀ Fırça İncelemesi


Haydi hızımı alamamışken bir yazı daha yazayım :)

Biliyorum görmekten fenalık geçirdiğiniz bir fırça ama ben de blog arşivimde durmasını istiyorum böyle ünlü olmuş bir fırçanın :)

Real Techniques - Expert Face Brush

Expert face brush, likit ve krem ürünlerini harikulade bir şekilde uygulayan bir fırça. Alışılageldik fırça şeklinde değil, daha çok pedal gibi bir görüntüye sahip. Buna en yakın muadili olarak Sephora'nın 45 numaralı fırçasını gösterebilirim.  Tipleri benzemese de performansları aynı diyebilirim.



Expert face, sık kıllı bir fırça, ancak tahmin ettiğim gibi ürün emmiyor. Bu fırçada tek sorun temizlenmesi sırasında çıkıyr diyebiliriz. Sık kıllı olmasından dolayı zor temizleniyor,


Ben bu fırçayı , likit fondoten, bb krem ve açık renkli pigmentasyonu düşük olan krem allıklarımı uygulamakta kullanıyorum. 

Fondotenlerde oldukça kapatıcı ve homojen bir görüntü sağlarken, pigmentasyonları düşük allıklarımın rengini tam olarak gösteriyor :)

Çok sevdiğim ve fırçalarım arasında en çok kullandıklarım arasındadır bu hatta öyle ki kendisinden bende 3 tane var. İlk aldığım Cloud10beauty sitesindendi, oradan gönderilen (2013 yılıydı sanırım) sadece Samantha Chapman imzalıydı daha sonrakiler (ülkemize gelenler) Sam& Nic Chapman imzalı. Ve az da olsa tiplerinde bir fark var. Bir ara fotoğraflarını çekip bloga koymayı ümit ediyorum!

Bu fırçaları, Migros, Gratis, Watsons ve de birçok online kozmetik alışveriş sitesinden satın alabilirsiniz :)

Sizde var mı bu fırçadan?
Ne düşünüyorsunuz bu fırça hakkında bana yazın..:)

Yarın görüşmek üzere!
Sevgiler..
xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder