Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

12 Mayıs 2013 Pazar

CND - BLOODLINE - OJE

Güzel, güneşli bir Pazar gününden herkese merhaba! :)

Çekmecemde duran ojelerin 3/4'ünü kırmızı ojeler ve tonları oluşturuyor. Bu yazımda da onlardan biri var :) CND - Bloodline - Koyu kırmızı çok güzel bir ton :) Ayıla bayıla kullandım, bütün kış, hala ara ara da kullanıyorum :) Kırmızı aşkım bambaşka :)

Fotoğraflardan görebileceğiniz gibi, çok canlı, parlak ve koyu bir ton, ismi gibi kan kırmızı diyebiliriz :) CND ojelerin içerisinde zararlı kimyasalla bulunmuyor, zaten bu yüzden fiyatları biraz yüksek. Kremsi yapıları var, kremsi ojeleri daha çok seviyorum ben açıkçası, daha rahat sürülüyorlar. Tek katta, açık bir renk elde ediliyor, gerçek rengi için 2 kat sürmeniz gerekiyor :)

Bu arada ellerimin kusuruna bakmayın, ben manikür yaptırmıyorum. Sadece kendim törpü ve oje kulanıyorum, tabi el kremleri ve LUSH'tan lemony flutter gibi ürünlerim de bulunuyor :) Onlar başka bir yazıda :)

Bir oje için fazla konuştum sanırım, umarım beğenmişsinizdir. Ben bu ojeyi Misspera'dan aldım. Fiyatı 27.90 TL idi sanırım, ama Misspera sık sık indirim yapıyor, denk gelirseniz yarı fiyatına da alabilirsiniz :)

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder