Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

1 Mayıs 2013 Çarşamba

MART - NİSAN FAVORİLERİ

Tekrar merhaba :)

Mart ayının favorilerini yazmamıştım. Bu ay hem Mart hem de Nisan ayı favorilerini bir arada yazmak istedim dolayısıyla yüklü bir liste olacak :)

Önce Cilt Bakım Favorilerimden bahsedeyim kısa kısa :)

1. Bobbi Brown Hydrating Eye Gel - Yapısını çok beğendiğimi concealer öncesi için ideal olduğunu şurada yazmıştım.
2. TBS -Seaweed Pore Perfector  - Bu aslında favorim falan değil, yazık olmasın diye kullanıyorum, bitmek üzere :) Neden favorim değil ayrıntılı yazısı şurada
3.Estee Lauder Köpük Temizleyici  -Muhteşem, cildimi gıcır gıcır yapıyor. Yarısına geldim. Yazısını yakında yazacağım :)
4.Bioderma Photoderm SPOT 50 SPF - Güneşin iyice kendini hissettirmesiyle artık yüzüme geçen seneki favori güneş koruyucum (lekelere karşı da etkili) Photoderm e geri döndüm, her gün özellikle dudak üstünde yazın oluşan o bıyık şeklindeki lekeler yüzünde bol bol sürüyorum. Çok sevdim kendisini, bu 2.si. Ama tekrar Daylong'a dönmeyi düşünüyorum.


5. Eski erkek arkadaşımın hediye ettiği tamamen nötral renkler içeren Lancome makyaj paleti. Şu son 2 ayda sürekli kullandım. Gördüğünüz gibi farlar bitmek üzere. Ruju bitmiş :) Allık ise aslında bana koyu geliyor o yüzden kontur amaçlı kullanıyorum. Renkler günlük kullanıma oldukça uygun.

6. Chanel Les 4 Ombres - 93 Smoky Eyes Far Paleti - Bu benim ilk Chanel farım :) Ve beyazı bitti, açık grisi bitti, füme çok çok az kaldı, koyu siyah olan ise yarıdan biraz fazla, çünkü onu genelde liner olarak kullanıyorum, bu son 2 ayda bu paleti de sık sık kullandım :) Şurada bu far paletinin swatchları var

7. Too Faced Shadow Insurance - Candlelight - Bitmeyen göz far bazım, muhteşem, ama çok sıkıldım, bitmiyor bitemiyor. Sanırım Mayıs ayı bitenleri içerisinde bulacağız bunu :) Yazısı şurada

8.Estee Lauder Double Wear Concealer - Medium Rengi - Aslında bu da bitirme projesi ürünlerinden çok çok az kaldı. Severek ve artık bezerek kullanıyorum :) Bir daha asla bu kadar çok aynı ürünlerden almayacağım :)

9. MAC Pro Lash Rimel - Coal Black - Kaç aydır heralde 5-6 aydır kullanıyorumi hafif cıvıklaştı ama dediğim gibi 20 TL'ye ELCA'dan almıştım, performansından çok memnunum.

10 .Bobbi Brown Corrector - Light Peach Rengi - Bu 2. aynı correctorum, bazen sadece göz altlarıma bunu sürüp çıkıyorum. Çok sevdiğim bir ürün. Dibi delindi bununda :) Aşağıda rengini görebilirsiniz, ayrıntılı bir yazısını yazacağım umarım :)

10. Flormar Ultra Black Eyeliner- Bundan sanırım 4 ya da 5 adet bitirmişimdir. Hergün elimin gittiği bir kalem.


11. Chanel Mat Lumiere Sıvı Fondoten - 30 Cendre Rengi - Bu da azalan, biraz kıvamlı yapılı sevdiğim bir fondoten.

12. Bobbi Brown - Moisturizing Compact Fondoten - 2,5 Warm Sand rengi - Kapatıcılığı iyi ama gün içinde benim cildimde parlama yapan bir fondoten :(

13. NARS - Loose Powder - Eden Rengi -Ne fondoten kullanırsam kullanayım üzerinden şöyle bir sabitleyici pudra ile geçerim. İşte o şöyle bir geçtiğim pudra bu, memnunum ve battal boy kendisi :)


14. Chanel Mat Lumiere Compact Pudra Fondoten ve Ecotools Kabuki Fırça - Bu süper fondotenimin yazısı şurada. Bahar aylarında bu fondoteni Kabuki fırça ile uyguluyorum sonuç süngere göre tabi ki daha doğal oluyor. Parlama yapan cildime birebir. Çok seviyorum kendisini :)


Son olarak rujlar :)

Hepsi cıvıl cıvıl, bahara uygun tonlar. Severek kullandım bunları da :)

soldan sağa sıralıyorum:

MAC Crosswires (Cremesheen), Chanel Monte Carlo (Yazısı için tıktık), MAC See Sheer (Lustre), Nivea Tea Rose (Bu aslında benim için nude sayılabilir, dudaklarım biraz pigmentli :)

Son 2 ayın favorilerini yazınca birazcık uzun oldu. Umarım okurken sıkılmamışsınızdır.

Sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder