Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

17 Ağustos 2013 Cumartesi

HAZIRAN & TEMMUZ BITENLER

Merhaba J
Uzunca bir aradan sonra Haziran ve Temmuz aylarında neler bitirmişim bir bakalım J










1.       Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyici
2.      Diadermine çift fazlı göz makyaj temizleyici J Evet 2 aydır biten ürünler yazısını yazmadığım için x2 oldu J
3.      Flormar Ultra Black Eyeliner  Siyah Göz Kalemi – Çok memnunum kaç tane bitirdim hatırlamıyorum.
4.      Schwarzkopf Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi – Sprey formda bu ürünü her sene tatile giderken yanıma alırım, özellikle deniz kenarında denizden/duştan sonra dolaşan keçeye dönen saçlarımı açmak için kullanıyorum. Çok çok memnunum.
5.      Rexona Shower Clean Deodorant – Rexonanın yeni ürünü sanırım, zerre ter kokusu duyulmuyor. Çok memnunum içerisinde alüminyum var mı yok mu bilmiyorum ama alüminyum içermeyen, daha doğal içerikli deodorantlar da maalesef –en azından bende öyle–ter kokusunu engelleyemiyorlar L
6.      Rexona Cotton mini deodorant – Bunu da çantamda taşıyorum, acil durum deodorantı. Bitti.
7.      Mendix ıslak mendiller, metrobüste, otobüste, dışarda, makyajımı yaptıktan sonra elimin altında gibi hemen hemen her yerde kullanıp tükettiğim, elimin altında olmasını en çok istediğim ürünlerden biri de ıslak mendiller.
8.      Clarins Gentle Foaming Cleanser with Cotton Seed  -Sample boy. Çok memnun kaldım. 20 ml’lik bir deneme boyuydu. Yazısı şurada.
9.      Bobbi Brown Hydrating Eye Gel. Bitirdiğim 2. Kavanozu. Çok sevdiğim çok güzel nem veren bir göz kremi. Yazısı için tıktık.
10.   Parmex Aseton. Klasik J
11.  Bioderma Sensibio H2O litrelerce bitirdim sanırım bundan memnunum çok J Yazısı için tıktık.
12.   L’occitane Immortelle Essential Face Water. Bitirdiğim 2. Şişesi. Memnunum. Yazısı şurada. Sırada Clarins’in bir toniği var bakalım o nasıl çıkacak J
13.  Bioderma Photoderm Spot SPF 50+. Bu da bitirdiğim 2. kutu idi. Yazısı şurada. Ancak şehir içinde makyaj altı kullanımına daha uygun olduğuna karar verdim. Zira Alanya güneşinden ve benim bıyıklarımın (dudak üstü lekelerim) çıkmasından koruyamadı L Daylong Actinica çok daha etkili, yakında yazısını yazacağım.
14.  Cettua Oil Control Tissue. Ciltteki makyaj üzerindeki yağı emen kağıtlar. Bu da bitirdiğim 2. Kutu. Benim için oldukça gerekli bir ürün, makyajı bozmadan yüzdeki parlamayı, yağı anında emiyor. J
15.  Bioderma Photoderm Bronz SPF 30. Vücudum için kullandığım süper bir güneş koruması. Yazısı için tıktık. Fransa’dan 2. Şişeyi aldım, mükemmel J
16.  Estee Lauder Advanced Night Repair Serum. Bitmesine en çok üzüldüğüm ürün bu oldu. Yüzünüzde yeni oluşmuş yara mı var, yeni sıktığınız sivilcenin izi mi kaldı, hemen her akşam bunu uygulayın, geçiriyor, cildi ışıl ışıl yapıyor. Bitirdiğim 2. Şişesi, şimdi şu Clarins’in Huile Lotus’u deniyeceğim. Ama sanmıyorum ki Estee gibi olsun. Bakalım bakalım. Estee'nin yazısı için şuraya alayım sizi.
17.  Too Faced Shadow Insurance – Far Bazı. Bitmeyen ürün J Bitti. Çok memnunum, elimde Urban Decay sample boy var onu deneyeceğim, sonra yine alabileceğim bir ürün J Yazısı şurada.
18.  NUDE Şampuan seyahat boyu. Datça ve Fransa seyahatlerinde bitti. Seyahatler için bu boy ürünleri çok seviyorum J Yazısı şurada.
19.  Signal White diş macunu seyahat boyu. Gene aynı seyahatlerde kullanıp bitirdiğim diş macunu, dişlerdeki anlık beyazlatması çok güzel gerçekten J
20.  Nivea invisible seyahat boy deodorant – siyah ve beyaz giysilerde iz bırakmayandan -  Ne çok deodorant bitirmişim şu 2 ayda.
21.  Nivea Pearl&Beauty bir mini deodorant daha. J
Haziran ve Temmuz aylarında bunlar bitmiş, evet makyaj ürünü pek yok genelde cilt bakım ürünleri var ama bu sıcaklarda elim hiç makyaj malzemelerine gitmiyor gerçekten L
Siz neler bitirdiniz?
Sevgiler J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder