Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

9 Şubat 2016 Salı

Bobbi Brown | Luxe Lip Color - 08 Soft Berry | Ruj Incelemesi

Herkese günaydın :)

Buz gibi bir Şubat sabahında ben tabi ki yine bir ruj ile karşınızdayım. İş seyahati sebebiyle 5 günlüğüne İstanbul dışındayım. İstanbul'daki yoğunluğuma göre biraz daha az yoğun olduğumdan bloguma vakit ayırabileceğim gibi gözüküyor :)

Geçtiğimiz Aralık ayının sonlarında benim satın aldığımBobbi Brown'ın yeni çıkardığı ruj serisi olan Luxe Lip Color'lardan 08 numaralı rujdan bahsetmek istiyorum :)

Bobbi Brown - Luxe Lip Color - 08 Soft Berry


Benim ruju satın aldığım dönemde bu seri yeni çıktığı için belirli bir süre boyunca Bobbi Brown mağazalarında bir Kaligrafi sanatçısı ile anlaşılmıştı. Ve belirlenmiş günlerde gittiğiniz Bobbi Brown mağazasında üzerine isminizin yazıldığı seçtiğiniz renkte Luxe Lip Color rujları satın alabiliyordunuz.,.

Benim gibi ruj seven birine kişiselleştirme imkanı verilirse tabi ki de bu fırsatı kaçırmaz :)) Tercihimi Soft Berry renginden yana kullandım.

Bobbi Brown Luxe Lip Color serisi çok şık altın renkli kaplara sahip. Renkli kozmetik ürünlerde özellikle rose gold ve altın tasarımlar çok hoşuma gidiyor :)

Aşağıda rujun rengini görebilirsiniz, tam sonbahar kışa uygun çok güzel bir gül kurusu renginde :) Bu renklerin açıkçası yakışmayacağı cilt tonu olduğunu düşünmüyorum.


Aşağıdaki fotoğrafta kolumun iç kısmındaki duruşunu görebilirsiniz. Rujun yapısı inanılmaz yumuşak, sürümü çok rahat, tek katta opaklık sağlayan, kabındaki rengini veren bir ruj. Kalıcılığı çok iyi değil, zira yumuşak yapıda bir ruj. Dudağı çok güzel nemlendirirken dudak kusurlarını öne çıkarmıyor :)


Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz, dudak rengime oldukça yakın, örtücü ve yumuşak bir renk. Pembe ve nude allıklarla çok güzel bir uyumu oluyor :)


Fiyatları bence oldukça pahalı 115 TL, olmazsa olmaz değil ancak ben hem kişiselleştirme sebebiyle hem de ruj sevgim/bağımlılığım yüzünden satın aldım :) Severek de kullanıyorum :)


Siz bu ruj serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Beğendiğiniz renkler oldu mu?

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Herkese güzel bir gün olması dileğiyle :)

Sevgiler..
xoxo

7 yorum:

  1. Yaaa, hem renge, hem ambalaja, hem de üzerine isim yazılması fikrine bayıldım!!!! İyi ki almışsın, sefan olsun! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :) bu aralar mail geldi hala uzerine isim yazdirilabiliyormus :) aklina gibi sokmak gibi olmasin ama :))

      Sil
    2. hahaha olmadı olmadı; durdurmam lazım kendimi :))

      Sil
    3. Ben şimdilik iyi gidiyorum, Şubat, 10 gündür hiçbirşey satın almadım, hedefim anneler günü :)

      Sil
    4. Bravo valla! Ben "doğumgünü ayı" şerefine sapıttım iyice... öyle bir hedef de benim koymam lazım! Hadi hayırlısı :)

      Sil
  2. Rengi tam aradığım ton. Bayıldım. İlk fırsatta bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bakın derim, çok hoş bir tonu var, eminim çok yakışır, sevgiler :)

      Sil