Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

2 Şubat 2016 Salı

Chanel ǀ Illusion D'Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow ǀ Mirage Krem Far

Merhaba :) Nasılsınız?

2016 nasıl geçiyor? Şimdiden Ocak ayını bitirdik bile, ne kadar çabuk geçiyor değil mi günler?

Uzun zamandır yazmak isteyip yazamayışımın sebebi, fiziki yorgunluktu. Ancak farkettim ki bu fiziki yorgunluğun büyük bir kısmı ise mental yorgunluktan kaynaklanıyormuş. Eve erken dahi gelsem, spora gitmek ya da kolumu kaldırıp sevdiğim bir iş olan blog yazısı hazırlamak gibi faaliyetleri gerçekleştiremiyordum. Depresyonun eşiği dedikleri bu olsa gerek. 

Özel sektör ve kapitalizm köleliği diye başınızı şişirmek yerine bugün hazır içimden gelmişken güzel ve çok kullanışlı bir renge sahip bir krem fardan bahsedelim :)

   Chanel - Illusion D'Ombre Mirage Krem Far


Chanel'in bu krem farlarının serisinin bir çok rengi elimde var. Chanel dendiği zaman malesef benim algım, düşünme yeteneğim duruyor. Çıkardığı koleksiyonlarla, renklerle aklım başımdan gidiyor ve bunun sonucunda genelde seriyi beğeniyorsam renklerini toplamaya başlıyorum. Bu krem far serisinin elimde olan üçüncü ve bence en kullanışlı rengini anlatacağım bugün. 

Bu krem farlar için: her ne kadar bütün renkleri aynı kalıcılık ve sabitlenme gücünde olmasa da genel olarak renkleri sebebiyle çok sevdiğim bir krem far serisi diyebilirim.
Mirage, şurada ve şurada bahsettiğim Emerveille ve Illusoire kardeşleri gibi 4 gramlık cam bir kavanozda geliyor.  Kutu içerisinden bir de uygulama fırçası çıkıyor ancak ben bu fırçalarla uygulamak yerine her zaman parmaklarımı kullanıyorum. Hem daha rahat, hem de daha kontrollü geliyor bana. Parmak benim ne de olsa :P




Mirage, serinin günlük kullanıma en uygun rengi bence, hata şansınız sıfır, tam bir "aşırı acelem var" farı. Parmakla, yay göz kapağına bitti gitti. Rengini tarif etmem gerekirse, altın/bronz/haki karışımı diyebilirim. Siyah bir göz kalemi ile o kadar güzel oluyor ki.

Ben ayrıca şurada yazdığım Khaki Precioux göz kaleminin krem far versiyonu diyebilirim bu fara Neredeyse aynı renkler :)


Aşağıda kabındaki rengini görebilirsiniz, gerçekten mükemmel bir renge sahip.



Aşağıda ise elimin üzerinde farın duruşunu görebilirsiniz. Mükemmel yansımalara sahip.

Aşağıdaki fotoğrafta ise hem Mirage, hem de serinin diğer renklerinin duruşları var ama o diğer renkler için de ayrı birer yazı hazırlayacağım inşallah :)

Şimdilik Mirage'a odaklanalım :)

Mirage, Emerveille gibi kalıcılığı ve sabitlenmesi mükemmel, yapısı ve dokusuyla müthiş bir krem far. Kesinlikle kötüleyebileceğim bir eksisi yok. Tabi ki fiyatı dışında.

Eğer aklınızda Chanel'in bu krem far serisinden bir renk seçmek varsa, kesinlikle Mirage, Emerveille ve de daha sonra inşallah yazacağım Ebloui renklerine bakmanızı öneririm.

Fiyatı ben satın aldığım sıralarda 110 TL civarında idi. Şimdi ne oldu bilemiyorum. Ancak uzun süre gittiği için, bir veya iki renk için kendimizi şımartabiliriz diye düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz bu renk hakkında?

Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle..

Sevgiler..
xoxo 


2 yorum:

  1. Yine harika bir inceleme yazısı! Chanel dendiği zaman benim de aklım duruyor ve aşkla bakıyorum her ürününe... Emerveille ne zamandır aklıma sanırım daha fazla direnemeyeceğim... Güzel günlerde kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Gerçekten bu seri bir harika, ama Illusoire sanırım serinin en zayıf halkası, Emerveille güzel tercih, her şekilde kullanılır:) Görüşürüz :**

      Sil